Connect with us

Podcast

Triple Coverage #392: A legnagyobb kedvenceink minden csapatból

Múlt héten betegség miatt elmaradt a Triple Coverage, most azonban bepótoltuk, hiszen egy 2,5 órás adást vettünk fel. Nem is akármilyet, ugyanis minden csapatból a kedvenc játékosainkat válogattuk össze draftolós formában, ráadásul tippeltünk is egymás választásaira, így egy (szerintünk) nagyon szórakoztató és érdekes adást sikerült összehozni.

A teljes draftot és a négy csapatot IDE kattintva tudjátok megnézni.

Iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de a Spotifyon és a legtöbb podcast-szolgáltatónál is eléritek az adásokat! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
alatriste
alatriste
2022-06-29 06:29

Alternatív csapatmottók:
– Linebackerből sosem lehet elég!
– Jó-jó, csak kéne még egy labdaszerző corner!
– A védelembe tapasztalt férfiak kellenek, vigyék innen ezt a 28 éves kis nyikhaj gyereket!
– A jó irányító fogalma relatív!

Személyes összegzés, ugyanis a vége annyira elhúzodott, hogy erre már nem maradt idő:
Amivel nagyon elégedett vagyok:
– Ez a játék a kedvencek elhozataláról szólt és nagyon sok esetben sikerült is ezt összehoznom. A legfájóbb veszteségek: Winfield, Chase, Scherff. Rajtuk kívül azonban azt tudom mondnai, hogy minden nagyobb kedvencet el tudtam hozni.
– Futni ne akarj a Balázs Team ellen: Donald, Simmons, Clark és rotációba egy Barmore is van. Bár Kenny Clark egzotikus lesz flexbe, de egy 34 baseben végüls teljesen jó lehet a sor. Csak kevésbé modern.

Amit sajnálok:
– Bár nagy támadófal rajongó vagyok valahogy a végén nem maradt olyan C/G akit szívesen hoztam volna el az utolsó kezdő helyre. A Patriots volt sokáig a mentsváram ahol az első 2 is ide volt felírva, de utolsóként választhattam és kiment az Onwenu – Andrews duó. De ahogy említettem is JC Tretter szabadügynök szóval egyből meg is keresem. :)
– Irányító talán nem az erősség, de nem félek. A MinshewMánia fel fog éledni!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x