Connect with us

Minden ami NFL

A leggyengébb láncszem – NFC West

Az NFC Westről azért jó leggyengébb láncszem cikket írni, mert négyből három csapat erősnek mondható, így náluk nem a sok gyengeség között kell egy nagyon gyengét találni, hanem a jó egységek közt kell olyat kiszúrni, amin összeomolhat a kártyavár. 

Arizona Cardinals

A leggyengébb láncszem: Kliff Kingsbury és Steve Keim

Máshol nem lesznek majd ilyen magas szintű kiszemeltek, de az én szememben elsősorban azért limitált ez a Cardinals és azért nem képes igazán nagy sikerekre, mert szerintem Steve Keim a general managerek legrosszabb negyedébe sorolható, Kliff Kingsbury pedig egy korlátolt támadóstratéga. Csapatépítési filozófiát és koncepciót hosszú évek óta nagyon nehéz felfedezni a franchise-nál azon kívül, hogy “ú itt egy fényes csillogó valami, kell nekem!”, ezért pedig értelemszerűen Keim okolható. Ahogy azért is, mert bőven lehetett volna itt egységeket kiemelni leggyengébb láncszemként (lásd lentebb). Kingsbury pedig nem egy kifejezetten rossz offense guru, mert van egy jó alapja meg vannak jó játékai, de összességében rendkívül statikus az offense és nem igazán tud változtatni, ami miatt az év második felére és a playoffra rendre elfogyott a szuperül kezdő csapata (a Cardinals offense-ről a jövő hétre tervezek egy hosszabb cikket is írni). 

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!