Connect with us

Minden ami NFL

Valós Dream Team ’22 – AFC East

Hogyan nézne ki egy 53 fős álomkeret egy teljes divízió játékosait összegyúrva úgy, hogy betartjuk a fizetési sapka és a draft adta kereteket? Erre próbálunk választ adni legújabb sorozatunkban! 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megpróbálkozunk azzal, hogy minden divízióra összerakunk egy álomcsapatot a lehető legvalóságosabban. Azaz egyrészt 53 fős a keret, másrészt számít a fizetési plafon, tehát be kell férnünk a 208,2 millió dolláros sapkába (az idei cap hitek számítanak), illetve harmadrészt a draftra is figyelni kell, azaz az utóbbi négy évből minden egyes körből kell egy-egy játékost (tehát összesen 28-at) választanunk azok közül, akiket a divízióba drafoltak (és még mindig az eredeti csapatuknál vannak).

Érthető? Akkor vágjunk is bele, és jöjjön az AFC East.

Fun fact: a tavalyi AFC East álomcsapattal csak 19 helyen van egyezőség az 53-ból.

Irányítók (2) – $19.872.281

  • Josh Allen, Bills (vet.) – $16.372.281
  • Case Keenum, Bills (vet.) – $3.500.000

A kezdő poszt nem is lehetett kérdés, gyakorlatilag bármekkora cap hittel Josh Allent választottam volna a három másik – egyébként szintén első körös – helyett. Az pedig csak könnyítette a csapat összerakását, hogy csak bő 16 millióba került a liga egyik top5-ös irányítója. Cserének egy való életbeli kezdőt nem akartam betenni, ugyanis azzal el kellett volna lőnöm egy első kört, amit így fel tudtam használni más posztra. Így a csere QB-k közt válogattam, és ugyan Bridgewater lett volna a legjobb, de majdnem kétszer annyit keres, mint Keenum, így ezt a $3 milliót itt meg akartam spórolni.

Egyébként paradox módon az újonc szerződéses QB-k miatt talán bonyolultabb is volt a keret összerakása, mint vártam, hiszen így ezeknél a csapatoknál más játékosok rendelkeznek nagyobb cap hittel, szóval volt például olyan védő, akit nem tudtam beszuszakolni a sapka alá, pedig posztja legjobbja lenne a divízióban.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!