Connect with us

Hír

Télen irány Amerika! – 5 nap Chicago és Rams@Packers szuperrangadó a Lambeau Fielden!

Városi pezsgés, karácsonyi hangulat, sport, kulináris kalandok Chicagóban, az USA harmadik legnagyobb városában, valamint egy különleges utazás Green Baybe, ráadásul a Rams elleni szuperrangadóra. És nem ez lesz az egyetlen focimeccs a túra során!

A Jet Travel által szervezett túra december 16-án pénteken indul, és 22-én csütörtökön haza is érkezünk, hogy a karácsonyi készülődés utolsó pontjait még elvégezhessük. Az ünnepek előtti hetet pedig programdúsan tölthetjük! A belvárosi négycsillagos szállásról indulva szombaton bebarangolhatjuk a New Yorkra hasonlító Szeles Város nevezetességeit, megkóstolhatjuk a nevezetes ételeket, mint a deep dish pizzát, aztán vasárnap elkezdődhet a sport része is a túrának.

A szokásos NFL-meccsnapon délelőtt irány a Soldier Field és indulhat a tailgating, majd megnézhetjük az Eagles@Bears összecsapást. Utána pedig egy BBQ étterembe vezet az utunk, ahol a vasárnapi dömping végét óriáskivetítőn nézhetjük. Hétfőn pedig irány Green Bay és az ikonikus Lambeau Field! Ez tényleg kihagyhatatlan élmény nem csak Packers-fanoknak, de minden futballszeretőnek. Ráadásul a tailgating és a környezet mellett igazi szuperrangadót tekinthetünk meg, ami akár egy előrehozott NFC-döntő is lehet, a Rams játszik a Packers ellen hétfő esti rangadót.

És hogy ne legyen vége a sportélményeknek, kedden jön még egy kosár (Bulls) vagy egy jégkorong (Blackhawks) mérkőzés a United Centerben. A repülőnk haza szerda este indul, így előtte még a kimaradt nevezetességeket lehet pótolni, vagy épp megvásárolni pár karácsonyi ajándékot a Magnificent Mile-on.

Személyes tapasztalatból tudjuk mondani (a New York-i túránk vlog-részeit itt tekinthetitek meg), hogy a Jet Travelnél a szervezés hibátlan, magas színvonalú szolgáltatást kapunk a pénzünkért. A szállás nagyon kényelmes, minden előre le van foglalva, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy ott legyünk a megbeszélt helyen a megbeszélt időben, és tátsuk a szánkat, élvezzük az utazást.

Chicago & Green Bay – Winter Touchdown nevű út részletes programtervét és minden fontos információt megtaláltok EZEN a linken a Jet Travel oldalán.

Ha lefoglaljátok az utazást, kérjük mondjátok el a szervezők kérdésére, hogy nálunk, a Fűzővel kifelé!-n hallottatok a túráról. Köszönjük! 

A JetTravel összesen négy utat szervez idén Amerikába:

**Szponzorált tartalom.**

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!