Connect with us

Minden ami NFL

Valós Dream Team ’22 – AFC South

Az AFC South az NFL talán leggyengébb csoportja, de azért csak van annyi tehetség benne, hogy egy álomcsapatot össze lehessen hozni, ugye? Ugye!? 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megpróbálkozunk azzal, hogy minden divízióra összerakunk egy álomcsapatot a lehető legvalóságosabban. Azaz egyrészt 53 fős a keret, másrészt számít a fizetési plafon, tehát be kell férnünk a 208,2 millió dolláros sapkába (az idei cap hitek számítanak), illetve harmadrészt a draftra is figyelni kell, azaz az utóbbi négy évből minden egyes körből kell egy-egy játékost (tehát összesen 28-at) választanunk azok közül, akiket a divízióba drafoltak (és még mindig az eredeti csapatuknál vannak).

Irányítók (3) – $10.528.529

  • Trevor Lawrence, Jaguars (2021/1.) – $8.362.156
  • Malik Willis, Titans (2022/3.) – $979.532
  • Davis Mills, Texans (2021/3.) – $1.186.841

A csoport legjobb irányítója jelenleg Ryan Tannehill, akit Matt Ryan követ, így nagyon rövid távon lehetne érvelni amellett, hogy velük vágjunk neki a szezonnak. Ugyanakkor előbbi 38,6 millió dollárt, míg utóbbi 18,7 millió dollárt foglalt, és mivel a csoportban szinte minden kicsit is jó játékos brutálisan túl van fizetve, így még rövid távon sem fértek be a veteránok.

Nem volt tehát más lehetőség, mint két felemás másodévessel és egy újonccal nekivágni a dream teamnek – ezzel az AFC South az egyetlen, aminek az álomrosterén nincs fix franchise irányító. Persze ideális esetben ez változhat, Lawrence ugyanis nem véletlenül volt 1/1-es és akár Malik Willis is beválhat, de akárhogy szépítjük, ez nem néz ki jól.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!