Connect with us

Hír

A Cowboys és Dalton Schultz még megpróbálkozik egy hosszabbítással a határidő előtt

Jövő péntekig lehet hosszabbítani a franchise tagelt játékosokkal, de nem mindenkinek néz ki jól a helyzete. Egy kis optimizmus azonban van a Cowboys és a tight end Dalton Schultz között és a felek a következő szűk egy hétben újra tárgyalóasztalhoz ülnek, hátha sikerül összehozni egy hosszú távú szerződést – írja Mike Garafolo.

Schultz $10,9 milliót keresne a franchise tag alatt, ami a hetedik legmagasabb éves átlagot jelenti TE poszton, ez pedig nagyjából az értékének megfelelő is lehet. A probléma egyrészt nyilván az, hogy hosszú távú szerződést szeretne, másrészt hogy a Browns adott a szintén franchise tagelt David Njokunak egy négy éves $54,75 milliós (évi $13,69 milliós) hosszabbítást, és Schultz könnyen érvelhet amellett, hogy Njokunál jobb teljesítményt tett le az asztalra. A tavalyi alapszakaszban Schultz 78 elkapásból 808 yardot és 8 TD-t termelt, míg Njoku mindössze 36 elkapásból 475 yardot és 4 TD-t (tegyük hozzá, hogy két meccsel kevesebbet játszva, de ezzel együtt is nagy a különbség).

Összesen nyolc játékos kapott idén franchise taget, közülük Davante Adamst elcserélte a Packers, David Njoku (Browns), Cam Robinson (Jaguars) és Chris Godwin (Buccaneers) hosszabbítást kapott, Schultz mellett pedig vár még a sorsára Jessie Bates (Bengals), Mike Gesicki (Dolphins) és Orlando Brown (Chiefs).

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x