Connect with us

Hír

A férfiaknál az amerikaiak, a nőknél viszont Mexikó nyerte a flag foci tornát a Világjátékokon

A flag football – az amerikai foci kontaktmentes változata – idén debütált a Világjátékokon, ahol magyar idő szerint ma hajnalban rendezték a döntőket. A férfiaknál az USA válogatottja 46-36 arányban verte meg Olaszországot, a nőknél pedig Mexikó vitte haza az aranyat, miután simán 39-6-ra megverte az amerikaiakat.

A férfiaknál az USA veretlenül nyerte meg a tornát (a negyeddöntőben játék nélkül továbbjutva). A döntő nem a védelmekről szólt, az első félidőben mind a 7 drive TD-vel zárult, és a másodikban is csak 1-1 megállítást láthattak a nézők, az amerikaiak viszont jobbak voltak az extra pontoknál, ami döntőnek bizonyult.

A bronzmeccset Mexikó nyerte Ausztria ellen 39-35-re.

A nőknél Mexikó nagyon gyorsan eldöntötte a találkozót, ugyanis már 27-0-ra vezetett félidőben, offense és defense oldalon is dominált – volt sack, pick-6, turnover on downs is a támadó touchdownok mellé. Végül az első 39 pontot ők szerezték és csak a végén sikerült szépítenie az amerikaiaknak, így alakult ki a 39-6-os végeredmény.

A bronzmeccsen Panama 40-19 arányban verte meg Ausztriát.

**Ha kipróbálnád a flag focit, akkor légy a Támogatónk, ugyanis minden hónapban a Discord csatornánkon szervezünk egy közös játékot.**

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!