Connect with us

Hír

A Panthers azt akarta, hogy Mayfield 7 millió dollárról mondjon le

Hosszas alkudozás után a Panthers megszerezte a korábbi 1/1-es Baker Mayfieldet a Brownstól egy 2024-es ötödik körös pickért, ami negyedik körös lesz, ha az irányító legalább a snapek 70 százalékán a pályán lesz. Ezen kívül mindössze 4,8 milliót kell fizetni Mayfieldnek, bár ha a csapaton múlik, akkor ez csak veterán minimum lenne.

A Panthers 18,8 millió dollárt fizet idén Sam Darnoldnak, így a gárda már csak akciósan volt hajlandó a szintén ennyit kereső Mayfieldért cserélni. Emiatt a Browns kénytelen volt 10,5 millió dollárt átvállalni a QB fizetéséből, de a Carolinának kezdetben ennyi sem volt elég: azt akarták, hogy Mayfield mondjon le a maradék 8,3 millió dollárból 7 millióról és így kvázi veteránminimumért játsszon, írja a TheAthletic.

Az irányító végül belement a fizetéscsökkentésbe, de csak 3,5 millióról volt hajlandó lemondani és jó játékkal azt is visszakeresheti. Win-win szituáció neki és a csapatnak is, egyedül a Browns szívhatja kicsit a fogát, mert Mayfield ennél sokkal többet ért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!