Connect with us

Hír

A Saints védelme tele van önbizalommal, miután tavaly több QB-val is nyerni tudtak

A Saints tavaly négy különböző kezdő QB-val is kénytelen volt kiállni: Jameis Winston, Taysom Hill, Trevor Siemian és Ian Book. Ennek ellenére a csapat csak a tiebreakereknek köszönhetően maradt le a rájátszásról. A jó szereplés így elsősorban a kiváló védelemnek volt köszönhető, az egység pedig épp a tavalyi év miatt is tele van önbizalommal. Erről a Saints egyik vezére, Cameron Jordan beszélt, via NFL.com.

“Az, hogy ilyen sokat tudtunk nyerni, az az önbizalmunkat az egekbe repítette. Rájöttünk, hogy nem csak meccsben tudunk maradni miattunk, hanem meccseket is tudunk nyerni a védelem által, ráadásul több különböző kezdő irányítóval. Két éve 5-0-s mérleget értünk el Teddy Bridgewaterrel, tavaly 3-1-et Taysom Hillel, idén 5-1-gyel kezdtünk Jameisszel, aztán még három irányítót kellett rotálni és így is 9-8-cal végeztünk. Ha bármelyik másik csapat ezzel nézne szembe, elérnék egyáltalán az 50%-os mérleget?

Támadóoldalon sok volt a változás az utóbbi években a Saintsnél (Drew Brees visszavonulása, a sérülések, most Sean Payton visszavonulása), azonban a védelem nagy része egyben maradt (még ha safety poszton ki is cserélődött a kezdő duó), és Dennis Allen védőkoordinátor is maradt a csapatnál főedzőként, így várhatóan 2022-ben is a liga egyik legjobb védelme lesz a New Orleans-i.

Az pedig majd kiderül, hogy Payton távozása mennyire hátráltatja a támadókat, ahol viszont teljesen kicserélődött az elkapósor, és talán most megússzák QB-sérülés nélkül is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!