Connect with us

Hír

AJ Brown: A Jalen Hurtsről közölt negatív riportok mind hazudnak

AJ Brown idén került az Eagleshöz és Tyreek Hillhez hasonlóan ő is nagyon bizonygatja, hogy az új irányítójával minden a legnagyobb rendben, a határ pedig a csillagos ég. Most épp azon akadt ki a Twitteren, hogy megjelentek olyan riportok, melyek szerint az Eaglesnél egyelőre nagyon nincsenek megelégedve Jalen Hurts teljesítményével.

“Azt tweeteltek és hisztek, amit csak akartok. Például azt, hogy sackelték őt 7 vs. 7 gyakorlatoknál, amikor nem is voltak pass rusherek a pályán. Ezek a negatív riportok mind hazudnak”

– reagált az elkapó arra, hogy Hurtsnek volt egy olyan 10 játékos sorozata, amikor három INT-t dobott, háromszor sackelték, a maradék négy passza pedig sikertelen lett. A riport egyébként az Eaglest ezer éve követő Derrick Gunntól származott, szóval alighanem tényleg nem volt csúcsformában Hurts. Erre egyébként viccesen úgy reagált Brown, hogy 10 játék alatt három TD-t kapott el Hurtstől, négy játéknál Donovan McNabb és Terrell Owens összebalhéztak a pályán, a maradék háromnál pedig Vince Papale visszatért a nyugdíjból és ő is elkapott három touchdownt – ezzel két ikonikus Philly momemtumot is megidézve, amivel mindenképp belopta magát a szurkolók szívébe.

Nem mintha ennek most olyan nagy jelentősége lenne. Persze nem ideális, de tavaly például számtalan negatív edzésriportot lehetett olvasni Matt Staffordról vagy Ja’Marr Chase-ről, aztán finoman szólva is elég jó szezonjuk volt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!