Connect with us

Hír

AJ Brown: A Jalen Hurtsről közölt negatív riportok mind hazudnak

AJ Brown idén került az Eagleshöz és Tyreek Hillhez hasonlóan ő is nagyon bizonygatja, hogy az új irányítójával minden a legnagyobb rendben, a határ pedig a csillagos ég. Most épp azon akadt ki a Twitteren, hogy megjelentek olyan riportok, melyek szerint az Eaglesnél egyelőre nagyon nincsenek megelégedve Jalen Hurts teljesítményével.

“Azt tweeteltek és hisztek, amit csak akartok. Például azt, hogy sackelték őt 7 vs. 7 gyakorlatoknál, amikor nem is voltak pass rusherek a pályán. Ezek a negatív riportok mind hazudnak”

– reagált az elkapó arra, hogy Hurtsnek volt egy olyan 10 játékos sorozata, amikor három INT-t dobott, háromszor sackelték, a maradék négy passza pedig sikertelen lett. A riport egyébként az Eaglest ezer éve követő Derrick Gunntól származott, szóval alighanem tényleg nem volt csúcsformában Hurts. Erre egyébként viccesen úgy reagált Brown, hogy 10 játék alatt három TD-t kapott el Hurtstől, négy játéknál Donovan McNabb és Terrell Owens összebalhéztak a pályán, a maradék háromnál pedig Vince Papale visszatért a nyugdíjból és ő is elkapott három touchdownt – ezzel két ikonikus Philly momemtumot is megidézve, amivel mindenképp belopta magát a szurkolók szívébe.

Nem mintha ennek most olyan nagy jelentősége lenne. Persze nem ideális, de tavaly például számtalan negatív edzésriportot lehetett olvasni Matt Staffordról vagy Ja’Marr Chase-ről, aztán finoman szólva is elég jó szezonjuk volt.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2022-07-12 06:00

“…tavaly például számtalan negatív edzésriportot lehetett olvasni Matt Staffordról vagy Ja’Marr Chase-ről, aztán finoman szólva is elég jó szezonjuk volt.”

Lefordítom, hogy Dani is megértse: fizuemelést szeretnék! :D

camillo 7777
2022-07-12 05:04

Bár nincs jelentősége, nincs nem sok jóval kecsektet.

ahanem
ahanem
2022-07-11 20:02

ja, cornerback nem sackelhet?

camillo 7777
Reply to  ahanem
2022-07-12 05:03

Megszabhatják azt is, hogy senki nem sackelhet. 🤷‍♂️

ahanem
ahanem
Reply to  camillo 7777
2022-07-12 07:43

Annak mondjuk nem sok értelme van hogy 6-7 másodpercig rohangál egy olyan playben ahol 3 másodpercnél kéne passzolnia, mert értem én hogy jó ha improvizál, de az OC meg azt szeretné látni, hogy képes-e végrehajtani az adott playt úgy, ahogy az meg van írva

Szóval igenis zsákolja be a spy ha éppen úgy van

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x