Connect with us

Hír

A Bucs soha nem akarta Jimmy Garoppolóval pótolni Tom Bradyt

A napokban röppent fel egy pletyka, mely szerint a Bucs Jimmy Garoppolóval pótolta volna a visszavonuló Tom Bradyt. Ezt most többen, köztük a két játékos ügynöke, Deon Yee is cáfolta, írja Tom Pelissero.

Amikor Brady bejelentette a visszavonulását, akkor a Bucs menedzsmentje kijelentette, hogy ők továbbra is win now-ban vannak és hajlandóak komoly áldozatokra is egy franchise irányítóért. Erre végül nem volt szükség, ugyanis Brady mindössze 40 nappal az eredeti bejelentése után visszatért a csapathoz, ám ezzel együtt Garoppolo logikus választás lett volna, pláne az irányító és a Dolphins kapcsolatáról szóló pletykákat figyelembe véve.

Yee egyébként elárulta, hogy Garoppolo válla szépen gyógyul és hamarosan 100 százalékos lesz. Az viszont továbbra is hatalmas kérdés, hogy lesz-e csapat, amelyik hajlandó lesz cserélni érte.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
d zoli
d zoli
2022-07-11 19:34

Garoppoló sosem volt logikus választás brady pótlására. Hallod Morcos Bill? Most rád nézek. Vagy a kutyára. 2022-ben pedig kb urban Meyer – O Brian szerű rémálom ötlet volna.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x