Connect with us

Minden ami NFL

Breakout players 2022 – AFC North

Folytatjuk berobbanó játékosokat kereső sorozatunkat, ahol ezúttal egy olyan csoporttal foglalkozunk, ahol akár mind a négy csapat a rájátszásért lehet harcban.

Baltimore Ravens

Ki lehet breakout játékos?

A Ravens passzjáték problémája nem új keletű. A tavalyelőtti évet leszámítva az egész Lamar Jackson korszakban lényegében szenved az egység. Brown távozásával pedig csak tetőzhet a probléma. Az elsődleges célpont továbbra is Mark Andrews lesz, aki tavaly kimagasló tight end mutatókkal zárta az évet, de Brown hiányában kelleni fog neki segítség.

A nagy áttörést a keretre nézve egyedül a másodéves Rashod Batemantől várhatjuk, aki tavaly sérülésekkel is küzdött, a futásorientált offense (és Brown) mellett pedig csupán 46 elkapásból 515 yardot szerzett. Ellenben prospectként az akkori class egyik legjobb possession elkapójaként szerepelt, minden fizikai adottsága megvan, hogy dominálhasson a legfelsőbb szinten is. Minden bizonnyal ő lesz Lamar második számú elkapója és egy ezer yardos szezont várhatnak tőle. Bateman képességei nemcsak termetéből, de kifinomult útvonalfutásából is erednek, ha ezeket jól tudja használni, akkor a csoport gyengébb cornerei ellen abszolút nyerő lehet.

Ki lehetne még?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!