Connect with us

Minden ami NFL

Breakout players 2022 – AFC West

Idén is megnézzük kik azok a játékosok, akik nagy ugrásra lehetnek képesek, akár a semmiből lépnek elő biztos kezdővé, akár egy jó kezdőből lesznek a liga legjobbjai: következzenek a breakout playerek. Kezdjük a liga legerősebbnek vélt csoportjával, ahol rengeteg a már most nagy nevű sztár. Az ő árnyékukban azonban könnyedén nőhetnek ki újabb nevek is.

Denver Broncos

Ki lehet breakout játékos?

Az elmúlt időszakban a Broncos gyatra irányítójátéka miatt lehetőség sem volt igazán arra, hogy a csapat offense tehetségei megmutassák, mire képesek. Russell Wilson (és Nathaniel Hackett) érkezésével végre értelmezhető támadójáték bontakozhat ki, ennek pedig több haszonélvezője lehet. Több játékosra is rá tudnék mutatni az elkapószekcióban, de a legnagyobb potenciál talán a harmadéves, egykor elsőkörös Jerry Jeudyban van.

Az Alabama volt sztárjának az útját ugyan a sérülések is hátráltatták, de Drew Lockék szereplése volt a legfőbb ok, hogy első két idényének egyikén sem jutott 1000 yard felé. Összesen kétszer volt legalább 100 yardos meccse és mindössze három touchdownt szerzett. A várhatóan szárnyakat kapó támadósorban én azt várom, hogy legalább 1000-1200 yardot és 7-8 touchdownt szerez és abszolút felnő Courtland Sutton mellé. Sőt, kifinomult útvonalfutása és játékintelligenciája miatt nem zárom ki azt sem, hogy jobb idénye lesz.

Ki lehetne még?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!