Connect with us

Minden ami NFL

Breakout players 2022 – NFC West

Az elmúlt négy Super Bowlon három alkalommal is a Nyugati csoportból delegált csapatot az NFC, így joggal mondhatjuk, hogy az elmúlt évek egyik legerősebb divíziójáról van szó. Izgalmak az idei évre is bőven akadnak. A címvédőt az iránytót cserélő 49ers hívja ki, miközben a Cardinals továbbra is próbálja elérni a stabil playoff szintet. Ezen hármas mögött pedig egy teljesen újjáalakuló és átmeneti év elé néző Seattle keresi azon játékosait, akikre hosszú távon is számíthat.

Arizona Cardinals

Ki lehet breakout játékos?

Hiába a két egymást követő első körös linebacker választás, az egység legjobb játékosa 2021-ben még az a Jordan Hicks volt, aki idén már nem tartozik a Cardinals kötelékébe. Ez nagy teher, de nagy lehetőség is az Isaiah Simmons – Zaven Collins kettősnek. Simmons második szezonjában már kezdő játékos volt, de az elvárt all around teljesítmény még elmaradt tőle. Ugyan továbbra is egy rendkívül atletikus játékosról van szó, a passz elleni védekezésben nem tudott még úgy kiteljesedni, ahogy azt remélték tőle. Azonban azok után, hogy újoncként nem egész 400 snapje alatt 5 TD-t is engedett, tavaly már 1000 fölötti snap mellett csupán egyet.

Társa, Collins hasonló utat jár egyelőre be, mint Simmons. Újoncként csak epizodista volt, 200 körüli snap számot produkált, idénre azonban Hicks helyén kezdőként számolnak majd az ex-Tulsa játékossal. Ránézésre egy nagyon modern duót alkothatnak majd a pályán. Collins a futás elleni védelemből kell elsősorban kivegye a részét. A fal mögött a nagy termetéből és jó mozgásából adódóan ő lesz inkább a fizikálisabb játékos, míg Simmons a fürgesége és atletikussága révén a coverage egységbe kell besegítsen. Papíron jól néz ki, előre gondolkozott az Arizona és fiatalított a poszton, kérdés, hogy sikerül-e megugrani a kívánt szintet, ami két első körös linebacker esetén nincs alacsonyan.

Ki lehetne még?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!