Connect with us

Hír

Calais Campbell a focikarrierje után pókerbajnok szeretne lenni

A Ravens védőfalembere, Calais Campbell még az álmát éli a focival, ahol vannak még céljai, azonban ha ezt az álmát befejezte, szeretne egy másikat is célba venni. A 35 éves játékos ugyan visszatért 15. szezonjára is és a Ravensszel szeretne Super Bowlt nyerni, de már megvan a célja a visszavonulás utánra is. Ez pedig a póker.

“Meg akarom nyerni a WSOP fő számát. Ez egy nehéz dolog, ami nagyon kevés embernek sikerült, de úgy vagyok vele, hogy miért ne? Ha meg lehet csinálni, akkor miért ne sikerülne nekem?”

– mondta Campbell az ESPN-nek.

A védőfalember az egyetem óta pókerezik és eddig $11.487 dollárt nyert, a legnagyobb kifizetése idén januárban volt $6.405 dollárral, miután 191. lett a World Poker Tour Lucky Hearts Poker Open versenyén. Részt vett már World Series Of Poker rendezvényeken, de a fő attrakcióra nem tudott nevezni, hiszen annak a vége nagyon közel van az edzőtábor kezdetéhez. De ha végez a focival, akkor minden évben befizeti a 10 ezer dolláros nevezési díjat a no-limit hold’em világbajnokságra.

Campbell úgy gondolja, hogy van hasonlóság a mostani munkája és a póker közt, ugyanis mindkettőben próbál olyan dolgokat leolvasni másokról, amik segítik az ő dolgát. A fociban nagyon jól látja a dolgokat, mielőtt megtörténnének, bizonyos mozdulatok információt adnak neki, és szerinte ez a pókerben is megvan. Emellett pedig mindkét sporthoz kell fegyelem, türelem és sok-sok gyakorlás.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!