Connect with us

Hír

Dawson Knox: Mindenki álma, hogy egy olyan irányítóval játsszon, mint Josh Allen

A Bills jelenleg a Super Bowl favoritja, Josh Allen pedig az MVP-cím legfőbb várományosa. Az elvárások magasak, hiszen a keretben nehéz lyukakat találni, de ez nem lenne elég, ha nem lenne ennyire jó QB-ja a buffalóiaknak. A csapat tight endjét, Dawson Knoxot kérdezték a SiriusXM NFL Radióban, hogy milyen Allennel együtt játszani, aki olyan játékokra képes a karjával és a lábával is, hogy attól tátva marad a szánk.

“Minden elkapó, tight end, futó arról álmodik, hogy egy ilyen sráccal játszhasson. 70 yardra is el tudja hajítani a labdát, a hátsó lábáról indítva vagy keresztbe a pályán, de a lábával is meg tud oldani játékokat. Nincs olyan dolog, amire ez a srác nem képes. Láttuk, hogy stiff armot oszt ki a defensive endeknek és leviszi őket a földre, linebackereket ugrik át, vagy csak simát átmegy másokon. Őrületes. Próbáljuk mondani neki, hogy csússzon be többször, de ahogy ő tud futni, nehéz azt mondani, hogy menjen le, mert őrült játékokra képes a lábaival is. Emellett a pályán kívül is imádja mindenki. Tökéletes vezér, példát mutat mindenkinek.”

És hogy mit gondol az elvárásokról, amik nagyon magasak a Bills kapcsán?

“Az év ezen szakaszában mindenki jósol, akár mérleget, vagy hogy ki jut a rájátszásba, a Super Bowlba. De mi igyekszünk távol maradni ettől. Arra koncentrálunk, ami előttünk van, hogy mindenki egészséges legyen az edzőtáborra, aztán pedig hogy ott összeszokjunk.”

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group