Connect with us

Hír

Dawson Knox: Mindenki álma, hogy egy olyan irányítóval játsszon, mint Josh Allen

A Bills jelenleg a Super Bowl favoritja, Josh Allen pedig az MVP-cím legfőbb várományosa. Az elvárások magasak, hiszen a keretben nehéz lyukakat találni, de ez nem lenne elég, ha nem lenne ennyire jó QB-ja a buffalóiaknak. A csapat tight endjét, Dawson Knoxot kérdezték a SiriusXM NFL Radióban, hogy milyen Allennel együtt játszani, aki olyan játékokra képes a karjával és a lábával is, hogy attól tátva marad a szánk.

“Minden elkapó, tight end, futó arról álmodik, hogy egy ilyen sráccal játszhasson. 70 yardra is el tudja hajítani a labdát, a hátsó lábáról indítva vagy keresztbe a pályán, de a lábával is meg tud oldani játékokat. Nincs olyan dolog, amire ez a srác nem képes. Láttuk, hogy stiff armot oszt ki a defensive endeknek és leviszi őket a földre, linebackereket ugrik át, vagy csak simát átmegy másokon. Őrületes. Próbáljuk mondani neki, hogy csússzon be többször, de ahogy ő tud futni, nehéz azt mondani, hogy menjen le, mert őrült játékokra képes a lábaival is. Emellett a pályán kívül is imádja mindenki. Tökéletes vezér, példát mutat mindenkinek.”

És hogy mit gondol az elvárásokról, amik nagyon magasak a Bills kapcsán?

“Az év ezen szakaszában mindenki jósol, akár mérleget, vagy hogy ki jut a rájátszásba, a Super Bowlba. De mi igyekszünk távol maradni ettől. Arra koncentrálunk, ami előttünk van, hogy mindenki egészséges legyen az edzőtáborra, aztán pedig hogy ott összeszokjunk.”

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group