Connect with us

Interjú

Bercsényi Balázs: Egy élmény volt Aaron Rodgersszel dolgozni!

Aaron Rodgers nemrég Budapesten járt, hogy találkozzon a világhírű tetoválóművész Bercsényi Balázzsal. Ugyan a regnáló MVP-t nem sikerült elcsípnünk, de így is rengeteg érdekességet megtudtunk Balázsnak köszönhetően.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Aaron Rodgers (@aaronrodgers12) által megosztott bejegyzés

Sok hazai NFL-es szurkoló álma válna valóra, ha találkozhatna egy Aaron Rodgers kaliberű sztárral.

Megmondom őszintén, nem annyira követem az amerikai focit, így először nem is nagyon tudtam, hogy Aaron kicsoda.

Akkor mégis honnan az ismeretség? Egyszer csak jött egy üzenet Rodgerstől, hogy van pár ötlete és meg tudnád-e valósítani?

[ppp_patron_only level=”1500″ silent=”no”]

Van egy közös ismerősünk Los Angelesből, akinek még jó pár éve csináltam egy nagyon nagyon szép, finom tetoválást. Aaron látta ezt a tetoválást rajta és nagyon ispirálólag hatott rá. Megkérdezte ezt az ismerőst, hogy ki készítette a tetoválást, mert mindenképpen vele szeretné az első tetkóját megcsináltatni. Így kezdődött az egész, és mivel pont Európában turnézott, találtunk egy napot, amikor mindketten ráértünk és Svájcból átrepült hozzám Budapestre.

Hogyan nézett ki a folyamat? Volt előtte valamilyen egyeztetés a koncepcióról?

Megbeszéltünk egy időpontot, amihez megpróbáltuk mindketten tartani magunkat, de ennyi. Csak azután kezdtünk el a tetoválásról beszélni, hogy megérkezett Budapestre és eltöltöttünk együtt egy egész napot. A dizájn, az egész koncepció – mind azon a napon született meg, amikor már itt volt Magyarországon. Szóval semmilyen előzetes konzultáció nem volt dizájn ügyileg.

Akkor ez így nagyon gyorsan összejött.

Igen. Korábban nem találkoztunk személyesen, sőt igazából nem is vele, hanem a közös ismerősünkkel – aki egy nagyon jó barátom – tartottam végig a kapcsolatot. Megérkeztek, elmondta, hogy miket szeretne – oroszlánokat, sast, csillagjegyeket –, majd közösen összeraktuk a dizájnt. Nagyjából két óra alatt megvoltunk a tervezéssel.

Ha már említetted ezeket az elemeket: Rodgers azt írta az Instagramon, hogy mély és jelentéssel teli története van a tetoválás minden elemének, és hogy egyszer majd mesél erről bővebben. Te ismered ezeket a történeteket?

Az biztos, hogy nagyon mély érzelmi töltete van tetoválásnak, de nem sokat árult el belőle. Azt akarta, hogy a három csillagjegy a kör fölött legyen, a sas alul, illetve a pici körben legyen a tenger, ami az otthont szimbolizálja számára. De ennyi: hogy melyik elem pontosan mit szimbolizál, azt tőle kell megkérdeni.

Milyennek ismerted meg Rodgerst? A nyilvános szereplései alapján elég rendhagyó figurának tűnik.

Volt már szerencsém egy-két hírességhez, és nem minden esetben volt egyszerű velük a munka. Aaronnal viszont nagyon kellemes élmény volt dolgozni. A legjobb az egészben az volt, hogy egyikünknek sem volt semmilyen különös elvárása másik felé, így volt egy nagyon könnyed hangulata az egésznek. Nagyon szimpatikusan viselkedett, korrekt volt, és mivel ez volt az első tetoválása, megadta azt az alkotói szabadságot, amire szükségem volt. Tényleg jó arc volt, remekül megértettük egymást, egy élmény volt vele dolgozni. Sőt, azt kell mondjam, hogy nagyon hálás vagyok a lehetőségért.

Lesz ennek folytatása? Magyarán van esélye az egyszeri NFL-szurkolónak, hogy egyszer csak belefusson Aaron Rodgersbe Budapesten, mert jött egy újabb tetoválás miatt?

Nem tudok erre válaszolni. Nem nagyon szoktunk előre megbeszélni dolgokat. Valószínűleg én sem leszek Budapesten, és nem hiszem, hogy Aaron egyhamar ismét erre járna. Elképzelhető, hogy a következőt majd Los Angelesben csinálom neki, vagy elrepülök Green Bay-be, ki tudja? Elég kiszámíthatatlan most a világunk, úgyhogy nehéz előre tervezni. Bár biztos sokan örülnének, ha Aaron megint itt járna, ezt sajnos nem tudom megígérni senkinek.

[/ppp_patron_only]

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!