Connect with us

Hír

Ndamukong Suh helyett Sheldon Richardson a Browns célkeresztjében

Múlt héten jött több riport arról, hogy a Browns leszerződtetné a szabadügynök Ndamukong Suh-t- A csapattal kapcsolatban rendre jól informált Mary Kay Cabot ugyanakkor most azt állítja, hogy a Cleveland radarján nem szerepel a korábbi 1/2-es – és már 35 éves – védőfalember, helyette Sheldon Richardsont nézte ki magának a gárda.

A Browns egyetlen igazán nagy hiányposztja a védőfal belseje, ahová nagyon elférne némi veterán erősítés. Suh erre ideális lett volna, de hasonló jó lehet Richardson is, aki nemcsak, hogy fiatalabb négy évvel, de 2019 és 2020 között a csapat játékosa volt. Ráadásul nem is játszott rosszul, két év alatt 88 nyomást és 10 sacket jegyzett, illetve tavaly is volt 37 nyomásgenerálása és négy zsákolása a Vikingsban. Már ő sem az a megállíthatatlan erő, ami a karrierje elején volt, de kapásból a Browns legjobb belső védőfalembere lenne.

A Browns két kezdője jelenleg a harmadéves Jordan Elliott és a piacról igazolt bust Taven Bryan, akiknek összesen 21 kezdő meccsük van karrierjük során.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!