Connect with us

Hír

Desmond Ridder egyelőre nem jelent kihívást Marcus Mariotának

A Falcons idén elveszítette a franchise arcát, Matt Ryant, a veterán irányító távozásával keletkezett űrt pedig jelenleg két játékos hivatott betölteni: a korábbi 1/2-es Marcus Mariota és az idei harmadik körös újonc Desmond Ridder. Utóbbiban sokan elég nagy potenciált látnak, ezzel együtt egyelőre nem jelent kihívást Mariotának, aki magabiztosan vezet a kezdő posztért folytatott versenyben (via Michael Rothstein).

Mariota a Titans 1/2-ese volt 2015-ben, de nem váltotta meg a világot, majd az eredetileg cserének érkező Ryan Tannehill kiszorította a kezdőből. Az elmúlt két évet a Raidersnél töltötte Derek Carr cseréjeként, ahol időnként opciós játékoknál beküldték a pályára és kamatoztatták atletikusságát, majd az idei holtszezonban két évre 18,75 millióért aláírt a Falconshoz.

Érdekesség, hogy pont az az Arthur Smith a főedzője, aki támadókoordinátorként az ő kárára felélesztette Tannehill karrierjét a Titansnél. Talán ezúttal neki lesz szerencséje.

Persze a holtszezon ezen pontján még egyáltalán nem meglepő, hogy a veterán irányító az újonc előtt jár, igazából ez is lenne az elvárás. Érdekesebb lesz megfigyelni a helyzetet az edzőtábor végén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!