Connect with us

Hír

A Bills kivágta a nemi erőszakkal vádolt punterét

Két napja robbant a hír, hogy a Bills punterét, Matt Araizát csoportos nemi erőszakkal vádolták. A csapat akkor nem igazán kommentálta az esetet (pedig akkor már egy hónapja tudtak az ügyről), de végül tegnap este hivatalosan is kivágta a “Punt Isten” becenevű játékost, írja minden releváns forrás.

A vád szerint Araiza és két egyetemi csapattársa tavaly másfél órán keresztül erőszakoltak egy mindössze 17 éves, a rengeteg elfogyasztott alkoholtól félig eszméletlen lányt. Az áldozat másnap ment is a San Diego-i rendőrségre, a nyomozás során pedig a lányt szembesítették Araizával, aki állítólag javasolta neki, hogy vizsgáltassa ki magát lehetséges szexuális úton terjedő betegségek miatt, illetve később az ügyvédje pénzt ajánlott a lány ügyvédjének, hogy “megoldják” az ügyet.

A liga nem büntetheti meg Araizát, ugyanis a magatartási szabályzat nem vonatkozik az NFL-be lépés előtti esetekre. Ezzel együtt jó eséllyel akkor is véget ért a punter pályafutása, ha esetleg megússza a börtönt.

A Bills egyébként korábban kivágta a tavalyi punterét, Matt Haacket, akit a Colts igazolt le, úgyhogy most a buffalóiak kereshetnek új játékost a posztra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!