Connect with us

Hír

Chuck Clark a draft után cserét kért a Ravenstől

A Ravens idén alaposan megerősítette a safety sorát, hiszen a piacról érkezett a kiváló Marcus Williams, a draft első köréből pedig Kyle Hamilton. Ekkor úgy tűnt, hogy a tavalyi kezdő Chuck Clarknak nem lesz helye a kezdőben. Ezt ő maga is így gondolta, és most megerősítette, hogy cserét kért a csapattól a draftot követően – írja az NFL.com.

Voltak is erről pletykák, leginkább az Eagles merült fel partnerként, azonban a Ravens annyira nem akarta elboltolni a játékost, így nem jött össze semmiféle üzlet. Ennek egyik oka, hogy Clark az edzések nagy részén a kezdőkkel mozgott együtt, így egyértelműen számolnak vele és továbbra is szerepe lesz a védelemben. Ezért már ő sem elégedetlen és csak az idei szezonra koncentrál.

“Egyértelműen volt olyan időszak, amikor nem tudtam, mi fog történni. Egy ponton nem így gondolkodtam, de most itt vagyok a csapattal és teljesen ide fókuszálok.”

Az persze jó kérdés, hogy 2023-ban is a csapat tagja lesz-e Clark, de egyelőre tervez vele a Ravens. Amiben közrejátszhat az is, hogy Hamilton felemás volt az edzőtáborban és az előszezonban is, de az is várható, hogy több három safetys felállást használ majd a Baltimore idén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!