Connect with us

Hír

A Ravens tovább folytatta előszezon-rekordját, a Giants az utolsó pillanatban verte a Patriotsot

Az éjszaka folyamán két meccsel megkezdődött az előszezon első fordulója. Ugyan az eredmények itt még különösebben nem számítanak, a Giants egy utolsó másodperces mezőnygóllal megverte a Patriotsot 23-21-re, a Ravens pedig tovább folytatta a rekordhosszú veretlen szériáját és 23-10-re legyőzte a Titanst.

Néhány highlight a mérkőzésekről:

Az előszezon első körének további menetrendje:

Péntekről szombatra:

  • Falcons @ Lions (magyar idő szerint 0:00)
  • Browns @ Jaguars (1:00)
  • Cardinals @ Bengals (1:30)
  • Jets @ Eagles (1:30)
  • Packers @ 49ers (2:30)

Szombatról vasárnapra:

  • Panthers @ Commanders (19:00)
  • Chiefs @ Bears (19:00)
  • Colts @ Bills (22:00)
  • Seahawks @ Steelers (1:00)
  • Dolphins @ Buccaneers (1:30)
  • Saints @ Texans (2:00)
  • Cowboys @ Broncos (3:00)
  • Rams @ Chargers (4:00)

Vasárnap:

  • Vikings @ Raiders (22:25)

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Antal Kovacs
Antal Kovacs
2022-08-12 05:59

Ami eléggé felhúzott visszanézve a NYG@NE meccset az a lenti képen látható play-re dobott roughing the passer büntetés. Értem én, hogy megmondták, hogy jobban kell figyelni ezeket a bíróknak, de itt még az irányítónál van a labda, amikor megtörténik a teljesen szabályos kontakt. És amúgy is a védő hogy álljon meg ilyenkor? Remélem nem ez lesz a rendszer az alapszakaszban, mert így megint egy kicsit élvezhetetlenebb lesz a játék… :(
comment image

Staten Island
Staten Island
Reply to  Antal Kovacs
2022-08-12 09:51

Azért dobták be, mert teljes testsúlyával az irányítóra esett, amit a szabályok tiltanak. A bírók helyesen jártak el, a szabály a gáz.

Antal Kovacs
Antal Kovacs
Reply to  Staten Island
2022-08-12 11:21

Hát így érthető, de amikor néztem a jelentet, akkor egy teljesen szabályos, normális, életszerű foci jelenetnek tűnt, egy RB megállítása esetében nem is lett volna zászló.

Staten Island
Staten Island
Reply to  Antal Kovacs
2022-08-12 11:55

Mert egy teljesen normális, életszerű foci jelenet volt, csak az iránytóknak a profi ligában nem ugyanazt kell kiállniuk, mint a többi játékosnak, mert rosszat tesz az üzletnek, ha bibis lesz a kis testük.

bjeela
bjeela
Reply to  Staten Island
2022-08-12 13:20

Ecccerű üzleti szempont. A QB túl értékes és ritka portéka, nem mellesleg a játékok állandó nevesített szereplője, arca, azaz a legjobban értékesíthető termék. Teljesen érthető, hogy védik, főleg a CTE óta. Mondjuk a CTE óta szinte mindenkit jobban védenek… Az a foci már sosem jön vissza.

Staten Island
Staten Island
Reply to  bjeela
2022-08-12 13:54

Joe Flacco: “It’s a violent sport. It’s meant to be that way. This is football, man. We all sign up to get hit. We all sign up where you might get hurt. That’s what makes this league a little bit different than any other in professional sports.”

bjeela
bjeela
Reply to  Staten Island
2022-08-12 15:21

Jajj, ne máááá! Ilyen 1 bites bölcseleteket tömegével mond az összes rommá vert agyú játékos, aztán Luck – miután végig gratulált minden védőnek, aki leverte – idő előtt lelécelt, mielőtt hülyére vernék, Tibibácsi követeli a zászlókat és a védelmet, ha kicsit erőszakosabbak vele, Wilson is elunta a folyamatos menekülést a szekkek elől, ARod is falat kapott 30 éves korára ajándékba, etc, etc, a sor a végtelenbe tart. Persze vannak mazochisták és ha Flacco ezt szereti…
Amúgy meg mindent meg lehet szokni. 2001-ben még Tibibácsi sem ágált annyira, ha leverték, mert akkor ez volt a trend. Ma meg teletorokból leüvölti a zebra agyát. Sic transit gloria mundi.
És mielőtt még, jelzem, hogy nekem a 85-ös Bears nem a finomkodása miatt volt tecccetős(mert ahhoz rohadtul nem értettek és most sem), hanem a Jégszekrény miatt(is).

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x