Connect with us

Hír

Watson elfogadna egy 8 meccses eltiltást 5 millió dolláros bírsággal

Könnyen elképzelhető, hogy ma megérkezik az újabb döntés Deshaun Watson ügyében, amit a Roger Goodell által kinevezett személynek, az ügyvéd Peter Harvey-nak kell meghoznia. Az NFL-nek azért lenne hasznos egy mai döntés, mert teljes idényre szóló eltiltás esetén Watson nem játszhatna az éjjeli előszezonmeccsen. És mivel a hírek szerint az NFL ezt szeretné, így jó esély van egy ilyen vagy ehhez hasonló büntetésre, de igazából még szinte bármi lehet. Az irányító és stábja pedig még reménykedik egy rövidebb eltiltásban.

Rob Maaddi információi szerint ugyanis Watson elfogadna egy 8 meccsre szóló eltiltást és egy 5 millió dolláros bírságot. Ez persze sokat nem jelent így önmagában, ez leginkább az irányító vágya, a várakozások szerint ennél nagyobb büntetést fog kapni. Aztán majd kiderül, hogy azt elfogadja-e vagy bíróságra viszi az ügyet. Elvileg az NFL és az NFLPA még megegyezhetne egy mindenki számára megfelelő ítéletben, de az eddigi információk alapján közel sincsenek a felek álláspontjai, így erre sok esély nincsen.

Ha Watson egész éves eltiltást kap, akkor attól a pillanattól nem vehet részt az edzéseken és a meccseken sem, viszont ha ennél rövidebb időre tiltják el, akkor játszhat az előszezonban és ott lehet az edzőtáborban. Az irányító jogi csapata, illetve az NFLPA bíróságra viheti az ügyet, de az gyakorlatilag biztos, hogy az első hat meccset ki kell hagynia.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!