Connect with us

Minden ami NFL

Az előszezon első fordulójának nyertesei és vesztesei

Véget is ért az előszezon első fordulója, és bár rengeteg kezdő nem lépett pályára, így is volt miért beizzítani a Gamepasst. Most pedig összegyűjtöttük az első hét legfontosabb tanulságait, illetve legnagyobb nyerteseit és veszteseit.

Nyertes: Kenny Pickett, QB, Steelers

A 2022-as draft legmagasabban kiválasztott irányítója ugyan jelenleg csak harmadik számú Mitch Trubisky és Mason Rudolph mögött, de már olyan hangokat is hallani, hogy akár a szezon első negyedében átveheti a kezdő posztot. Erre az első profi meccsén abszolút rászolgált, ugyanis 15 passzából 13 jó volt 95 yardért és két TD-ért, az egyik ráadásul győzelmet ért. Férteértés ne essék, nem volt lehengerlő, nem keltette egy Justin Herbert benyomását, de teljesen rendben volt, jól találta meg célpontjait, nagyon pontos volt és még improvizatív játékokat is láttunk tőle. Ami a többieket illeti: Trubisky helye szinte betonbiztos és nem is játszott rosszul, Rudolph meg kis szerencsével csak harmadik számú lesz az alapszakasz első hetére.

Vesztes: Kenny Golladay, WR, Giants

Évi 18 millió dollárért érkezett a Giantshez és úgy tűnik, az elmúlt évek legrosszabb igazolása lett. A korábbi Lions elkapó egyáltalán nem érzi Daniel Jonest (vagy fordítva), de ami még ennél is rosszabb, hogy az óriási termete ellenére nem képes dominálni és lassan már a labdát sem tudja elkapni. Kivágni nyilván nem fogják, de ettől még nem látszik, hogyan tudna kimászni a gödörből.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!