Connect with us

Hír

KÖZLEMÉNY: Változik az FK! előfizetés ára

Sajnos az infláció és a gazdasági helyzet miatt a Patreon rendszer hároméves fennállása óta először változtatnunk kell az FK! előfizetések árán:

  • 2022 szeptemberétől a havi FK! előfizetés – amivel az összes prémium cikkünket olvashatjátok – nettó 1500 forint lesz.
  • Emellett csökkentettük a támogatói csomag árát, ami az eddigi 10 dollár helyett nettó 3500 forint lesz. Ha ezt az opciót választjátok, akkor többek közt reklámmentesen olvashatjátok az oldalt, a Discord szerverünkön beszélgethettek velünk és a többi támogatóval, illetve a havi flag focinkon is részt vehettek.

Ugyanakkor a Patreont átállítottuk forint alapúra (amikor elkezdtük, ilyen opció még nem volt), így az árfolyam esetleges újbóli emelkedése már nem hat az előfizetésre. Ezzel kapcsolatban ajánljuk, hogy az előfizetésetek pénznemét állítsátok át forintra – ez nem kötelező, de a Patreon átváltási költségei miatt kedvezőbb számotokra is.

Ezen kívül a mai naptól szeptember végéig minden előfizetőnk számára megnyitjuk a Discord szerverünket (MEGHÍVÓ ITT), így a szezonkezdet izgalmait ott beszélhetitek ki velünk együtt. Az írásos jogosultság megszerzéséhez csak annyit kell tennetek, hogy Patreonon a my profile settings / apps részen összekötitek a fiókotokat a Discord fiókotokkal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!