Connect with us

Minden ami NFL

Az előszezon harmadik fordulójának nyertesei és vesztesei

Véget ért a 2022-es NFL idény előszezonja, most jönnek a keretszűkítések, majd jövő hét csütörtökön kezdődik az igazi futball. Addig is nézzük meg, mit tanultunk az előszezon harmadik fordulójából.

A preseasonnel alapvetően az a nagy probléma, hogy sok esetben érdektelen. Sok csapat még csak a pálya közelébe sem engedi a kezdőket, így például nem csak Aaron Rodgerst vagy Matt Staffordot nem láttuk a pályán, de a Rams konkrétan egyetlen sztárját sem játszatta az előszezonban, de a kezdőből is csak elvétve kapott snapet valaki. Így leginkább a cserék cseréit láthattuk a másik csapat harmadvonalas játékosaival szemben, emiatt pedig vannak csapatok, amikről érdemben nem igazán lehet nyilatkozni. Máshol azonban lehetett találni érdekességeket.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!