Connect with us

Playbook

FK! Playbook: A Dagger koncepció

Ha a támadók a pálya közepét akarják támadni 15-20 yard mélyen, akkor az egyik legjobb opció erre a Dagger koncepció, ami épp ezt a területet célozza meg úgy, hogy közben onnan eltakarít minden más védőt. 

A Dagger koncepció egy hosszabban kialakuló játék, habár vannak beépített megoldások arra az esetre is, ha gyorsabban érkezne a nyomás. Igazi célját viszont akkor tudjuk elérni, ha van elég ideje az irányítónak, ebben az esetben pedig a pálya közepét szokás vele támadni középtávoli, tehát 15-20 yard mélységben. Épp ezért leggyakrabban második vagy harmadik és hosszú szituációkban szokták használni.

A Dagger koncepció

A Dagger koncepció klasszikusan két útvonalból áll, azonban valójában érdemes egy harmadikkal párosítani, hogy igazán jól működjön. Az egész játék lényege az, hogy egy route-tal elküldjük a védőket mélyre, egy másikkal lefoglaljuk a többieket a közelebbi területeken, hogy középtávolban ne maradjon senki, és ide megy be a harmadik útvonalunk, amit alapból célba akarunk venni.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!