Connect with us

Minden ami NFL

Kinek a távozásán fogunk meglepődni? – NFC

Jövő kedden kell az NFL csapatoknak 53 fősre szűkíteniük a keretüket, ami mindig tartogat meglepetéseket. A többség természetesen nem hoz címlapsztorit, de mi most körbejártuk az AFC után az NFC-t is, hogy egyes csapatoknál kik lehetnek a meglepő távozók akár cut, akár csere útján.

Arizona Cardinals

Csóri Andy Isabellát jóformán azóta látják potenciális távozóként, mióta draftolta a Cardinals. Eddig mindig túlélte a keretszűkítést, de az idei szezon lehet az, amikor már nem ússza meg. Újonc szerződése utolsó évébe lép, és bár Hopkins eltiltása egy mankó lehet számára, alighanem itt a vége. Szintén necces a helye Maxx Williamsnek is, aki bár egy rendkívül alulértékelt tight end a szememben, az tény, hogy Zach Ertz megszerzésével és Trey McBride draftolásával ő csak harmadik számú opció, annak pedig lehet luxus. Futó poszton is lehetnek érdekességek, Eno Benjamin a futók Andy Isabellája a Cardsnál, valószínűleg ő és a hatodik körös Keontay Ingram harcol majd az egyik kiadó posztrét, míg a másiknak maximum a gyakorlócsapat juthat.

Defense oldalon a két harmadik körös edge rushernek hála valószínűleg itt lesz a nagyobb fejhullás. Markus Goldent egyszer már elbocsátotta a franchise, de jelenleg ő a legjobb játékos a poszton, míg Dennis Gardeck elég jó fejlődési mintát produkál. Szóval Devon Kennard és Victor Dimukeje lehet az áldozat, utóbbit viszont szinte biztos visszahozzák a practice squadba, ha túléli az első napot a piacon.

Atlanta Falcons

Ahogy azt láthattátok a csapatrangsorainkban, én nem igazán vagyok elájulva a Falcons támadófalától, ahonnét most a tavaly kezdő center, Matt Hennessy lehet egy kapósabb név. Riportok szerint ugyanis nem biztos, hogy megtartja magának a kezdő posztot, ebben az esetben pedig pár csapat lehet érdeklődni fog egy potenciális cseréért, hiszen Clevelandben és Tampában is szenvedés megy ezen a poszton a nyáron. A legnagyobb nevű távozó viszont biztos egy linebacker lesz, kérdés hogy melyik. Deion Jones szénája eléggé kifelé áll, és annak ellenére is kivágnák, hogy ezzel csak nagyobb veszteséget könyvelnének az idei évre. Ha ő mégis marad, akkor Nick Kwiatkoski lehet az áldozat, de akár mind a ketten is szedhetik a sátorfát.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!