Connect with us

Hír

BREAKING: Az All-Pro Roquan Smith cserét kért a Bearstől!

Két hete írtuk, hogy Roquan Smith új szerződést szeretne, így nem lép pályára a Bears edzőtáborában. A helyzet azóta odáig fajult, hogy a linebacker hivatalosan is cserét kért a csapattól.

Smith idén már az ötödik éves opcióján játszik, így értelemszerűen szeretne új szerződést magának. Pláne úgy, hogy az elmúlt két szezonban egyaránt második csapatos All-Pro lett, jelenleg a franchise egyik legjobb és legértékesebb játékosa és a piacon akár évi 18-20 millió dollárt is kaphatna (a legjobban fizetett LB a ligában jelenleg Shaq Leonard évi $19,7 milliós gázsival).

Az más kérdés, hogy ennyit érdemes-e egy linebackerre költeni – a Bears szerint egyértelműen nem. Smith emiatt is kérte cserét, mert bár elmondása szerint imádja a csapatot és szeretne maradni, a gárda új menedzsmentje egyáltalán nem akarja megfizetni, sőt úgy vannak vele, hogy a védő vagy elfogadja az ajánlatukat, vagy mehet isten hírével.

A linebacker idén 9,7 millió dollárt keresne, plusz egy új szerződést is kellene neki adni, így ha lesz is érte jelentkező, egy második körnél többet jó eséllyel nem kap érte a Bears.

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group