Connect with us

Hír

Kayvon Thibodeaux, Travis Jones és JC Jackson is heteket kénytelen kihagyni

Három csapat is fontos védőjét veszítette el a következő hetekre, emellett a Colts az egész szezonban nélkülözni kénytelen a punterét.

A Chargersnél a cornerback JC Jacksonnak kellett megműteni a bokáját, és ugyan csak kisebb beavatkozásról van szó, várhatóan 2-4 hetet ki kell hagynia, így az első fordulóban jó eséllyel nem tud majd pályára lépni, és a második kör is veszélyben lehet. A Chargers a Raiders és a Chiefs ellen nyitja az idényt, Jackson kiesése pedig limitálhatja Brandon Staley variációs lehetőségeit hátul.

A Giantsnél az első körös Kayvon Thibodeaux került partvonal mellé egy térdsérüléssel, amit vasárnap a Bengals ellen szedett össze. Ennek következtében 3-4 hét kihagyás vár rá, tehát minden bizonnyal ő sem lesz ott a Titans elleni szezonnyitányon. A hiányában a másodéves Azeez Ojularira marad a passzsiettetés oroszlánrésze, hiszen a cseresor elég gyenge New Yorkban.

A Ravensnél a harmadik körös nose tackle Travis Jones szenvedett térdsérülést, várhatóan 3-5 hét kihagyás vár rá, szóval a többiekhez hasonlóan ő sem lesz ott az első forduló(k)ban. Ő talán nem lett volna kezdő, mert a veterán Michael Pierce meg tudja oldani ezeket a feladatokat, de Jones elég jól mutatott az előszezonban.

A Colts pedig egész szezonra elvesztette a punterét, Rigoberto Sanchezt, akinek az Achillese szakadt el, mikor a tegnapi edzés végén futógyakorlatokat végzett. Már öt éve ő a csapat puntere, ráadásul a kickoffokat is ő végezte, szóval most új ember után kell néznie a Coltsnak a piacon.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x