Connect with us

Minden ami NFL

Kinek a távozásán fogunk meglepődni? – AFC

Jövő kedden kell az NFL csapatoknak 53 fősre szűkíteniük a keretüket, ami mindig tartogat meglepetéseket. A többség természetesen nem hoz címlapsztorit, de mi most körbejártuk a két konferenciát, hogy egyes csapatoknál kik lehetnek a meglepő távozók akár cut, akár csere útján. Az AFC-vel kezdünk, holnap jön az NFC is. 

Baltimore Ravens

Aki elsőre adja magát, bár kérdés manapság mennyire nagy név, az Ja’Wuan James. A 30 éves right tackle amióta távozott Miamiból, csak a balszerencse övezi, és stabil kezdőből mára egy jobb beugró szintjére süllyedt. Ha Ronnie Stanley rehabilitációja rendben halad, akkor Jamesre nem lesz szükség, és 3 millió dollárt fel lehetne szabadítani az elküldésével.

Ha a defense-re pillantunk, akkor a safety poszt telítettségén megakad az ember szeme. Persze pont Baltimore-ban tapasztalhatták meg tavaly a leginkább, hogy mennyit is érhet egy mély keret, de ennek ellenére nem tartom valószínűnek, hogy ez így marad szeptemberre. Tony Jefferson elküldése szinte borítékolható, pláne hogy Geno Stone-nal meg vannak elégedve a riportok szerint, de Chuck Clark elcserélésében is látok rációt, pláne hogy a játékos is bedobta a vezetőség elé az ötletet, de ehhez kell egy partner is. És bár a szerződése nem éppen támogatná a cutot, de Kyle Fuller helyében sem lennék túl nyugodt, hiszen tele van sikerre éhes fiatallal a CB sor, Fuller pedig egy borzasztó denveri kalandot próbál feledtetni a közönséggel.

Buffalo Bills

Dani az edzőtábori csaták cikkben a slot elkapót hozta, mint ahová a legnagyobb csata várható – ez egyben azt is jelentheti, hogy a “vesztes” könnyen a csapaton kívül találhatja magát. Noha az idei free agency során érkezett, Jameson Crowder helye szerintem egyáltalán nem betonbiztos, és ha a McKenzie-Shakir duó lejátssza a pályáról, akkor nem fogják ötödik számú elkapónak a rosteren tartani. Friss névként került a körforgásba a szintén idén igazolt OJ Howard is, akit szívesen elcserélne a Bills, így megszabadulva a garantált szerződésétől. Bár az előszezonban mutatott biztató jeleket, úgy tűnik számára nem sok remény maradt a karrierje felélesztésére.

A védelemből nagy nevű távozó vélhetően nem lesz, viszont egy korábbi magas draftpicken hozott játékostól könnyen megszabadulhatnak. AJ Epenesa ugyanis nem igazolta eddig, hogy miért volt második körös játékos 2020-ban, valószínűleg közte és Shaq Lawson között lesz egy nagyobb harc, hogy melyikük távozik – hacsak nem mindketten.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!