Connect with us

Hír

Rövidhírek: Elindult a kivágási hullám

Magyar idő szerint ma este 10 óráig kell a csapatoknak 80-ról 53 fősre csökkenteniük a keretüket, így ebben az időszakban bő 800 játékos veszíti el állását. Már hétfőn megkezdődött a kivágási hullám első szakasza, néhány játékos menesztéséről már írtunk is tegnap este, de az éjszaka folyamán is lapátra került több nevesebb játékos, őket szedtük most össze egy csokorba.

Ma délután egyébként élő követővel jelentkezünk majd a keretszűkítésekről. 

A legnagyobb nevű kivágott Devon Kennard, aki úgy vágott neki a holtszezonnak, hogy a Cardinals kezdő pass rushere is lehet (az edzőtábor előtt a csapat hivatalos oldala szerint is egyértelmű volt, hogy kerettag lesz), azonban a csapatnál végül úgy döntöttek, hogy inkább lehetőséget adnak a két harmadik körös újoncnak, Myjai Sandersnek és Cam Thomasnak – plusz mellettük ott van még Markus Golden és Dennis Gardeck is. Kennardnak $7 milliós fizetése lett volna idén, amit nem akart bevállalni a Cardinals.

A Ravens kivágta a veterán safety Tony Jeffersont, ami annak fényében nem meglepő, hogy Chuck Clark mellé idén érkezett a magasan fizetett Marcus Williams és az első körös Kyle Hamilton is a posztra.

A Lions menesztette a korábbi első körös linebacker Jarrad Davist.

Az előszezon egyik sztárja a Jets negyedik számú irányítója, Chris Streveler volt, aki elég jól teljesített ahhoz, hogy valahol rostert fogjon. Azonban nem a Jetsnél, ahol Zach Wilson, Joe Flacco és Mike White volt előtte, így menesztették.

A Dolphins Sony Michel mellett Mo Sanut is kivágta.

A Jaguars amellett, hogy elcserélte Laviska Shenaultot, kivágta Laquon Treadwellt is az elkapó posztról.

A Vikings IR-re tette a védőfalember TY McGillt és az elkapó Bisi Johnsont, utóbbinak így zsinórban második idényét kell kihagynia sérülés miatt.

Egy csere is volt az éjjel, a Panthers boltolta el a támadófalember Dennis Daley-t és egy 2024-es hetedik körös picket a Titanshez egy 2024-es ötödik körös cetliért cserébe.

Érdekes hír további, hogy állítólag egy tucatnyi csapat bejelentkezett a Vikings cserefutója, Alexander Mattison iránt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!