Connect with us

Hír

Valaki hívogatja a csapatokat Roquan Smith elcserélése miatt

A Bears top linebackere, Roquan Smith új szerződést szeretne magának, és amennyiben a csapat ezt nem hajlandó neki megadni, úgy távozna Chicagóból. Ennek fényében nem lenne meglepő, ha a játékos képviselői elkezdenék hívogatni a potenciális vevőket, de a Bears egyelőre nem engedélyezte ezt Smith-nek – valaki azonban mégis ezt teszi.

A probléma kétrétű. Az egyik, hogy aki Smith-t próbálja árulni, nem bejegyzett ügynök, így erre nincs joga. Smith-nek nincsen hivatalosan ügynöke, azonban az illető annak adja ki magát – és vélhetően van is köze Smith-hez. A másik, hogy mivel a Bears nem engedélyezte a védőnek, hogy új csapatot keressen magának, így ez tamperingnek számítana. Tekintve, hogy a Dolphins elveszítette a 2023-as első körét azért, mert engedély nélkül megkörnyékezte Tom Bradyt és Sean Paytont, így elég nagy butaság lenne bárkitől, hogy reagáljon az illető ajánlataira.

Smith ott van a csapattal az edzőtáborban, de nem hajlandó edzeni. Mindezt kiegészítve ezzel a tampering kísérlettel (amihez a háttérben alighanem van köze) nem lenne meglepő, ha az alapszakaszt egy másik csapatnál kezdené meg.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x