Connect with us

Hír

Valami nincs rendben Stafford karjával

Matthew Stafford egyelőre nem dobál a Rams teljes csapatos edzésein, ez pedig aggódásra adott okot a gárda szurkolóinál és újságíróknál is. A Super Bowl-győztes irányítónak volt egy beavatkozása a holtszezonban és egy ideig merevítőt is használt a gyógyulás időszakára, de az már tényleg beindította a szirénákat, hogy még mindig nem tud dobálni az edzőtáborban.

Ian Rapoport információi szerint elég komoly ínhüvelygyulladásról van szó, azonban Sean McVay ezt nem erősítette meg, bár az ő nyilatkozata sem volt feltétlen megnyugtató.

“Ez elég abnormális egy irányító számára, inkább baseball dobók szoktak ezzel küzdeni, úgyhogy ez olyan dolog, amiről mi is most tanulunk. Mi is próbáljuk kitalálni, hogy mi lenne a legjobb terv a problémák minimalizálására, miközben az önbizalmát is fenntartjuk, hogy nem kell aggódnia, a legjobb tudása szerint tud majd játszani. A cél az, hogy minél jobban érezze magát, főleg hogy a dobó könyökéről van szó. Úgy érezzük ez a legjobb terv, de ez egy olyan dolog, amin edzőként vagy irányítóként sem mentem még keresztül. Láttam kisebb-nagyobb könyök problémákat, de ez olyan dolog, amivel a lehető legokosabbnak kell lennünk.”

– mondta McVay a csapat hivatalos oldala szerint.

Nem túl biztató jelek a szezonkezdet előtt egy hónappal, de majd meglátjuk a következő hetekben, hogyan halad Stafford felépülése.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2022-08-05 07:30

Csórikám…
Végre rátalált egy jó csapatra, már a kezdő évében is zseni volt, de csodát várhattunk volna tőle idén, amikor még jobban beletanul a rendszerbe és még jobban megtalálja a kémiát a többiekkel, erre jön ez a szar. Ezt a srácot veri a sors. 12 évet szív egy középszar bandában, még szarabb edzőkkel és mire megkapja azt a csapatot, amit a képességei szerint megérdemelne bekrepál.

ahanem
ahanem
Reply to  bjeela
2022-08-05 08:24

Nyert már egyet, legyen elég :DD

Sestertius
Sestertius
2022-08-05 05:51

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ulnar_collateral_ligament_reconstruction

Tommy John közkeletűbb nevén.. ha tényleg ez van az eleg szopás.. ennek amennyire tudom mindig mutet a vége és több mint 1 év kihagyás

d zoli
d zoli
Reply to  Sestertius
2022-08-05 06:37

Bazmeg. Ujjujjujj. Az első pár bekezdés is sok volt nekem. Drukkolás Steffinek.

Kösz Negyeddénár!

gyeek
gyeek
2022-08-05 08:49

Olyan hirtelen fordított hátat a parádén a pódiumról lezúgó nő előtt, hogy megrándult a válla. Pech.

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
2022-08-05 08:26

Lefőtt a kávé.
A féreg átka

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x