Connect with us

Hír

Valami nincs rendben Stafford karjával

Matthew Stafford egyelőre nem dobál a Rams teljes csapatos edzésein, ez pedig aggódásra adott okot a gárda szurkolóinál és újságíróknál is. A Super Bowl-győztes irányítónak volt egy beavatkozása a holtszezonban és egy ideig merevítőt is használt a gyógyulás időszakára, de az már tényleg beindította a szirénákat, hogy még mindig nem tud dobálni az edzőtáborban.

Ian Rapoport információi szerint elég komoly ínhüvelygyulladásról van szó, azonban Sean McVay ezt nem erősítette meg, bár az ő nyilatkozata sem volt feltétlen megnyugtató.

“Ez elég abnormális egy irányító számára, inkább baseball dobók szoktak ezzel küzdeni, úgyhogy ez olyan dolog, amiről mi is most tanulunk. Mi is próbáljuk kitalálni, hogy mi lenne a legjobb terv a problémák minimalizálására, miközben az önbizalmát is fenntartjuk, hogy nem kell aggódnia, a legjobb tudása szerint tud majd játszani. A cél az, hogy minél jobban érezze magát, főleg hogy a dobó könyökéről van szó. Úgy érezzük ez a legjobb terv, de ez egy olyan dolog, amin edzőként vagy irányítóként sem mentem még keresztül. Láttam kisebb-nagyobb könyök problémákat, de ez olyan dolog, amivel a lehető legokosabbnak kell lennünk.”

– mondta McVay a csapat hivatalos oldala szerint.

Nem túl biztató jelek a szezonkezdet előtt egy hónappal, de majd meglátjuk a következő hetekben, hogyan halad Stafford felépülése.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!