Connect with us

Hír

Watson megütheti a bokáját, ha kitart amellett, hogy ártatlan

Deshaun Watson egy hete bocsánatot kért a viselkedése miatt, most viszont kijelentette, hogy ő mégiscsak ártatlan és effektíve csak azért fogadta el a büntetést és az eltiltást, hogy vége legyen az ügynek. Ugyan joga van ártatlannak vallani magát, de Adam Schefter szerint csúnyán megütheti a bokáját, ha így is tesz.

Watson továbbra is tartja ártatlanságát, örül hogy lezárult a történet

Watson nem csupán egy 11 meccses eltiltást és egy 5 millió dolláros pénzbüntetést kapott, de többek között meg kell felelnie egy viselkedésszakértő kritériumainak ahhoz, hogy visszatérhessen a pályára a 13. héten. Magyarán: ha Watson kitart amellett, hogy csak valami félreértés miatt perelte be több tucat nő és a szakértő nem látja a jelenét a megbánásnak, akkor az irányító nem térhet vissza a 11 meccses eltiltása után, sőt további büntetést (eltiltást és pénzbírságot) kaphat.

Erre persze lehet legyinteni, hogy az NFL úgy is hagyja ezt a fenébe vagy Watson megveszi kilóra a viselkedésszakértőt, de ennél jóval komolyabb az ügy. A szexuálisan zaklatott nők ügyvédje, Tony Buzbee a 11 meccses eltiltás után rögtön jelezte, hogy a liga magasról tesz a szexuális zaklatásra, miközben amúgy is rengeteg kritika érkezett kompromisszumos megoldás miatt (pláne azok után, hogy Watson múltheti bocsánatkérését kvázi enyhítő körülménynek fogták fel az NFL illetékesei).

Ha Watson még párszor lenyilatkozza, hogy ő nem csinált semmi rosszat, akkor jó eséllyel kiharcolja, hogy idén már ne lépjen pályára. Ami egyébként a Brownsnak sem biztos, hogy rossz lenne (sőt, már egy extra meccses eltiltás is segítene), ugyanis így Watson szerződése egy évet tolódna és jövőre veteránminimumért lenne kénytelen játszani.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!