Connect with us

Hír

Watson továbbra is tartja ártatlanságát, örül hogy lezárult a történet

A Watson-saga tegnap véget ért, amikor az NFL és az NFLPA megegyezett egy 11 mérkőzéses eltiltásról és egy $5 milliós bírságról. Az irányító ezt követően kiadott egy közleményt és kiállt az újságírók elé is a Browns edzőtáborában. Az itt elhangzottak után sem lett szimpatikusabb a hozzáállása az egészhez.

“Hálás vagyok, hogy véget ért a fegyelmezési folyamat és értékelem a hatalmas támogatást, amit a Brownsnál eltöltött rövid időm alatt kaptam. Ismét bocsánatot kérek a fájdalomért, amit okoztam. Vállalom a felelősséget a döntéseimért.”

– írta Watson a közleményében. Aztán a mikrofonnál így folytatta:

“Mindig is kiálltam az ártatlanságom mellett és mindig is mondtam, hogy nem bántalmaztam senkit és nem viselkedtem tiszteletlenül senkivel. Továbbra is tartom az ártatlanságom. Várom, hogy továbbléphessek a karrieremben és visszatérhessek a pályára amint csak lehet.”

Szóval Watson gyakorlatilag nem ismert be semmit és csak azért mutatott múlt héten megbánást (ahol szintén nem mondta ki, hogy bármi rosszat tett volna, csak hogy sajnálja, hogy a tettei hatással voltak másokra), hogy még idén visszatérhessen a pályára és ne húzódjon tovább az ügye. Ugyanezért írta alá az eltiltását is. Nem gondolja, hogy ez helyénvaló büntetés, de maga mögött akarja tudni az egészet.

A Brownsnál egyébként azt nyilatkozták, hogy a mostani tudásuk fényében is cserélnének Watsonért és szerződtetnék is, illetve hogy hisznek a második esélyekben – főleg hogy sztárirányítóról van szó.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!