Connect with us

Hír

Watson továbbra is tartja ártatlanságát, örül hogy lezárult a történet

A Watson-saga tegnap véget ért, amikor az NFL és az NFLPA megegyezett egy 11 mérkőzéses eltiltásról és egy $5 milliós bírságról. Az irányító ezt követően kiadott egy közleményt és kiállt az újságírók elé is a Browns edzőtáborában. Az itt elhangzottak után sem lett szimpatikusabb a hozzáállása az egészhez.

“Hálás vagyok, hogy véget ért a fegyelmezési folyamat és értékelem a hatalmas támogatást, amit a Brownsnál eltöltött rövid időm alatt kaptam. Ismét bocsánatot kérek a fájdalomért, amit okoztam. Vállalom a felelősséget a döntéseimért.”

– írta Watson a közleményében. Aztán a mikrofonnál így folytatta:

“Mindig is kiálltam az ártatlanságom mellett és mindig is mondtam, hogy nem bántalmaztam senkit és nem viselkedtem tiszteletlenül senkivel. Továbbra is tartom az ártatlanságom. Várom, hogy továbbléphessek a karrieremben és visszatérhessek a pályára amint csak lehet.”

Szóval Watson gyakorlatilag nem ismert be semmit és csak azért mutatott múlt héten megbánást (ahol szintén nem mondta ki, hogy bármi rosszat tett volna, csak hogy sajnálja, hogy a tettei hatással voltak másokra), hogy még idén visszatérhessen a pályára és ne húzódjon tovább az ügye. Ugyanezért írta alá az eltiltását is. Nem gondolja, hogy ez helyénvaló büntetés, de maga mögött akarja tudni az egészet.

A Brownsnál egyébként azt nyilatkozták, hogy a mostani tudásuk fényében is cserélnének Watsonért és szerződtetnék is, illetve hogy hisznek a második esélyekben – főleg hogy sztárirányítóról van szó.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
frankovics.andras
frankovics.andras
2022-08-19 09:44

Az a baj, hogy az ilyeneknél nehéz eldönteni, hogy ez olyan, mint Mc Hammer esete, vagy inkább egy “Leaving Neverland” sztori… :(

gyeek
gyeek
Reply to  frankovics.andras
2022-08-19 12:24

Vagy egy kis MC Neverland, Leaving Hammer?

bjeela
bjeela
2022-08-19 13:34

Úgy fest végül sosem tudjuk meg, hogy valójában ki akart megszopatni kit.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x