Connect with us

Hír

A Watson-eltiltás lehet a 49ers legjobb reménye Garoppolo eladására?

A 49ers továbbra is kivár, hátha el tudja cserélni Jimmy Garoppolót, azonban a végtelenségig nem várhatnak, reálisan az első alapszakasz-meccsig tehetik ezt meg, utána ki kell vágniuk. Úgyhogy jelenleg egy kezdő QB sérülésében bízhatnak San Franciscóban, vagy abban, hogy a Browns nem akarja feladni ezt a szezont és Deshaun Watson 11 meccses eltiltása alatt nem Jacoby Brissettel akarnak kiállni.

Az egyértelmű, hogy JimmyG jobb irányító Brissettnél, ráadásul a Browns rendszere is abszolút fekszik neki, ismeri az alapjait, jó a támadófal is, így az ő oldaláról ez gyakorlatilag a lehető legjobb kimenetel lenne. Ráadásul a Browns az egyetlen csapat a ligában, amelyik át tudná venni az irányító teljes $25 milliós fizetését is akár, hiszen közel 50 millió dollárnyi hellyel rendelkeznek a fizetési plafon alatt, így még jobban adott lehet ez a csere.

A kérdés leginkább az, hogy a Browns mennyire elégedett Brissettel, mennyire gondolja jobbnak Garoppolót, pontosabban a csapat esélyeit a versenyben maradásra Garoppolóval Brissett helyett. No meg hogy erre mennyit lenne hajlandó rászánni, mert a 25 millió nem kevés pénz, ezt mind át lehetne vinni a következő holtszezonra és abból költekezni. Persze kitalálhatnak a 49ersszel egy köztes állapotot fizetés tekintetében, de akkor magasabb kompenzációt kellene fizetni a QB-ért.

Az is egy érdekes aspektusa a sztorinak, hogy a Browns akár meg is várhatja a szezon első fordulóját, azaz hogy a 49ers kivágja Garoppolót, és akkor utána lecsapna az irányítóra olcsóbban és drafttőke bevonása nélkül. Ezt a kivárást addig megtehetik, amíg ők lehetnek az egyetlen versenyzők JimmyG-ért, feltéve hogy bevállalják, hogy később érkezik a csapathoz és lassabban tanulja meg a playbookot.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!