Connect with us

Hír

BREAKING: Megvan Deshaun Watson végleges eltiltása!

Az NFL és az NFLPA végül meg tudott egyezni egy kompromisszumos megoldásban Deshaun Watson eltiltása kapcsán, aminek értelmében az irányító 11 mérkőzést kénytelen kiülni idén, plusz egy $5 milliós bírságot kell befizetnie egy alapítvány javára – számolt be először Joseph Pasteris, majd több hiteles forrás is. És mivel közös megegyezésről van szó, így nem lesz semmiféle fellebbezés, ez végleges döntésnek tekinthető.

Watson így a 13. fordulóban épp a Texans otthonában fog visszatérni. Az eddigi hat meccsen felül a Ravens, a Bengals, a Dolphins, a Bills és a Buccaneers elleni találkozókat kell kihagynia az irányítónak.

Watsont több tucat nő perelte szexuális zaklatás vádjával, és bár szinte mindenkivel sikerült peren kívül megegyeznie, az NFL és az NFLPA által felbérelt független bíró 6 meccsre eltiltotta az irányítót. A liga viszont ennél komolyabb büntetést akart, így fellebbezett az ítélet ellen és Roger Goodell kezébe adta a döntés jogát. Végül a Goodell által kinevezett Peter Harvey-nak nem kellett döntenie, ugyanis a felek megegyeztek a fenti megoldásban.

Amennyiben a Browns nem igazol senkit, úgy Watson hiányában Jacoby Brissett lesz idén a csapat kezdő irányítója.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!