Connect with us

Hír

A Bengals egészséges, a Dolphinsnál rengeteg a kérdőjel a TNF előtt

Péntek hajnalban ismét futball, a veretlen Miami Dolphinst fogadja a tavaly Super Bowlba jutó Cincinnati Bengals. A két csapat le is adta a hivatalos sérülésjelentését: a Bengals egészséges, a Dolphinsnál viszont rengeteg a kérdőjel.

A hazai csapatból a korábbi riportoknak megfelelően hiányozni fog a defensive tackle DJ Reader és a tight end Drew Sample, mellettük viszont csak az RT La’el Collins játéka kérdőjeles. Ez azt jelenti, hogy a linebacker Germaine Pratt, a futó Joe Mixon, az elkapó Tee Higgins, a corner Eli Apple és a tight end Hayden Hurst ott lesz a pályán.

A Dolphinsnál már nem ilyen rózsás a helyzet. A legfontosabb kérdőjeles játékos természetesen a kezdő irányító Tua Tagovailoa, aki bár azt mondta, hogy játszani fog a hát-és bokasérülése ellenére, a csapat ezt még nem erősítette meg. Mellette kérdőjeles még Jaylen Waddle (WR), Xavien Howard (CB), Terron Armstead (LT), Raekwon Davis (DT), Brandon Jones (S) és Cedrick Wilson (WR) játéka, illetve Cethan Carter (TE) és Hunter Long (TE) biztosan kihagyja a találkozót.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!