Connect with us

Hír

Hoyer: Nem lennék itt, ha nem lennék még mindig jó játékos

Ugyan Mac Jones bokájának állapotáról nem oszt meg a Patriots túl sok információt és Bill Belichick is csak terel, hogy nem orvos ő, hogy megértsen egy MRI felvételt, illetve hogy napról napra kezelik az irányító helyzetét. Mindenesetre nagyon valószínű, hogy a 36 éves Brian Hoyer fog kezdeni a csapatban ezen a héten és várhatóan még néhány meccsen. A Packers elleni vasárnapi találkozó lehet Hoyer 40. kezdő mérkőzése karrierje során.

“Mindig ugyanúgy állok hozzá, akár kapok felkészülési snapeket, akár nem, mindig készen kell állnom. Ahogy vasárnap is láthattuk, egy játékra vagyok ettől. Múlt héten ez a meccs utolsó támadósnapje volt, úgyhogy nem kellett beálljak, de ilyen ez a meló, mindig a lehető legfelkészültebbnek kell lennem.

– mondta Hoyer az újságíróknak, via PFT. A pódiumnál egy ponton megjegyezték, hogy még mindig egy jó játékos.

“Ha nem így lenne, akkor nem lennék itt.”

– hangzott a válasz.

Hoyer legutóbb két éve volt kezdő, amikor Cam Newton covidos volt, azonban a Chiefs ellen elég gyengén játszott, több nagy hibája is volt. Ez azonban nem érdekli, és csak élvezni akarja a pillanatot.

“Ezen a ponton nem tudhatom, hogy hány ilyen esélyem lesz még. Ez egy lehetőség számomra, hogy kimenjek a pályára, jót szórakozzak és teljesítsem a feladatom. Szeretem a csapattársaim, amilyen keményen dolgoznak, úgyhogy örülök a lehetőségnek, hogy velük játszhatok.”

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!