Connect with us

Hír

A Jetsnél még nem zárják ki, hogy Zach Wilson kezdjen a hétvégén

Zach Wilson az előszezonban szenvedett sérülést, és az akkori diagnózissal valahol az 1-3. hét környékére lőtték be a visszatérését. A Jetsnél viszont azt hangoztatták, hogy csak akkor engedik vissza a kezdőbe, ha 100%-os lesz, ami egyébként logikus hozzáállás is a csapat részéről. Épp ezért mindenki azt feltételezte, hogy Joe Flacco lesz a kezdő irányító a Ravens elleni nyitómeccsen.

Most viszont Robert Saleh főedző azt nyilatkozta a hétfői sajtótájékoztatóján, hogy Wilson már edzésbe állt és meglátják, hogyan reagál a térde a terhelésre, ezután fognak dönteni, ki kezd hétvégén. Saleh konkrétan elmondta, hogy lehetséges, hogy Wilson kezd majd vasárnap, és hozzátette, hogy nincs igazán meglepve ettől.

Persze ez lehet egy ködösítés is annak érdekében, hogy a Ravens ne tudja, kire kell készülnie, hiszen Wilson és Flacco merőben más stílust képviselnek, így részben más gameplanre is van szükség ellenük. Az erőfölény természetesen így is a Hollók oldalán van, jelenleg 7 pontos favoritok a fogadóirodáknál, és bárki is lesz a kezdő a Jetsnél, ez nagyot nem fog változni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!