Connect with us

Minden ami NFL

FK! Over/Under 2022

Hamarosan kezdődik a 2022-es szezon, amely felvezetője során elővesszük a szokásos over/under tippsorunkat is, hogy aztán összenézzük az idény végén mennyire voltak reálisak az elvárásaink a csapatokat illetően. Kommentben várjuk a ti tippjeiteket is!

A Bills domináns szezonja kapcsán senkiben nincs kérdés, ahogy a többség a Jetstől sem vár még csak hat győzelmet sem. Az érdekes kérdés a Patriots és a Dolphins megosztottsága, a floridaiakat többen gondolják a csoport második helyére.

Idén remélhetőleg nem lesz akkora sérüléshullám Baltimore-ban mint tavaly, ez pedig a várt győzelmek számán is meglátszik. Deshaun Watson meghosszabbított eltiltása kapcsán az elvárások is visszaestek, senki nem vár tőlük 9 győzelmet. Cincinnatiben a SB hangover a kérdés, amin a sorsolás sem feltétlen segít, három szerkesztő is visszaesést vár tavalyhoz képest, a Steelers kapcsán pedig csak ketten gondolják azt, hogy Tomlin fenntartja a pozitív szezonos rekordját.

A szerkesztőség úgy véli, hogy visszatér a sötét középkor délre. Doug Pederson karizmája Jarreden kívül mindenkit elvarázsolt, és drasztikus javulást vár a korábbi két 1/1-et összehozó csapattól, Balázson kívül pedig további szenvedést vár a Texanstól. Az irányító csere nem hozta meg a szerkesztőség kedvét a Colts esélyei kapcsán, ahogy a tavalyi konferencia első Titanstől is csak Jarred vár legalább 10 győzelmet.

Az egyik leginkább várt csoport az AFC nyugati szekciója, ahol a leggyengébb csapattól is 8 győzelmet vár Vegas. A Broncos hiába szerezte meg Russell Wilsont, 11 győzelmet csak Jarred mert betippelni, ellenben a Chargersnél rajtam kívül mindenki 10-nél többet vár majd. A Raiders megosztottsága nem meglepő, nem tudni hogy McDaniels vezetésével egy ilyen bika csoportban mit várhatunk Carréktól, de inkább az over felé húztunk. Ami talán meglepőbb, hogy a Chiefstől hárman is maximum 10 győzelmet várnak, de a sorsolásukat tekintve ebben talán nincs meglepetés, illetve Tyreek Hill hiánya felvet kérdéseket.

Átugorva az NFC-re, itt is keleten kezdünk, ahol elég egyértelmű a győztes kiléte, csak Balázs várja a Cowboyst a csoport élére, akiknek a visszaesésében sokat nyomott latba Tyron Smith sérülése, ami az eddig is kérdéses támadófalnak nem tett jót, ezzel szemben Hurtséktől idén mindenki kétszámjegyű győzelmet vár. A Giants még csak most kezdi meg az újjáépítést, így a többség nem remél sokat Daboll első évében, míg a Commandersen nem valószínű, hogy Carson Wentz lendítene akkorát, hogy megint a rájátszásról kelljen beszélni.

Északon a helyzet változatlan, a Packers továbbra is a konferencia egyik legjobb alapszakasz csapata, így egyhangúan mondtunk overt nekik, ahogy a nagy rivális Bears kapcsán is egyhangú döntés született, csak negatív irányba – ezen sem lepődünk meg azért. A kérdés a Vikings kapcsán van leginkább, hogy az új vezetőedző vajon fel tudja-e rázni ezt a megfáradt bandát. Detroitban is egyre többen kezdik elismerni a Campbell projekt létét, négyen is legalább 7 győzelmet várnak a Lionstől.

Továbbra sem merek nagy line-okra overt mondani, így én rontom el a Bucs sormintáját, a csoportot így is toronymagasan kellene hozniuk. Hosszú idő után Sean Payton nélkül áll ki a Saints, ami ennek ellenére is csak három szerkesztőt bizonytalanít el. A Falcons kapcsán maximum Ridder becserélése adhat kellő izgalmi faktort, nem tudom hogy vajon a három over ennek reményében született vagy sem, és talán meglepő lehet a Panthers egyhangú over sora is.

A címvédőnél hárman sem várnak 11 győzelmet, ami valamennyire érthető, hiszen elég combos sorsolása van a csapatnak. A 49ers kapcsán rajtam kívül mindenki folytatólagosságot vár Trey Lance vezetésével is, én azért kicsit szkeptikus vagyok a 10 győzelem kapcsán. A Cardinals volt az egyik legfogósabb kérdés, de úgy tűnik Nuk Hopkins eltiltása és Kingsbury legendás szezonzárásai nem hozták meg a kedvet. A Seahawks kapcsán egyedül Dani bízik abban, hogy Pete Carroll tud adni egy stabil 6 győzelmes padlót a csapatnak, de előreláthatólag nem lesz nagy élmény a Seahawks meccseit nézni Geno Smith-szel.

Aki többre vágyik, az audió formában meg tudja hallgatni az elvárásainkat minden csoportra, vizuális élményre vágyóknak pedig Höri felvezető videóit ajánljuk. Holnap pedig csoportgyőztesekre, Super Bowlra és díjazottakra is jósolunk.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zotya
Zotya
2022-09-05 19:59

már 17 meccses az alapszakasz ;)

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x