Connect with us

Hír

Hosszabbított jobb oldali tackle-jével a Rams

Még épp a szezonrajt előtt sikerült megállapodnia a címvédő Los Angeles Ramsnek és a jobb oldali tackle Rob Havensteinnek egy új, három éves szerződésről – jelentette be a csapat. A részletekről egyelőre nincsenek információk, ami általában azt jelenti, hogy nem rekordnagyságú vagy a közeli a fizetés (hiszen akkor az ügynöke rohanna a médiához szétkürtölni). Valószínűleg valahol évi $15-16 millió körül lehet az összeg.

UPDATE: Három évre $34,5 milliót kap Havenstein, azaz mindössze évi $11,5 milliót. Ebből $24,1 millió garantált, emellett kaphat még $6 milliót ösztönzőkben.

A 30 éves, korábbi második körös játékos a 2018-ban aláírt négy éves $32,5 milliós szerződésének utolsó évébe lépett volna. Karrierje során 99 mérkőzésen kezdett az alapszakaszban, tehát a ma éjjeli lesz a 100. kezdő meccse.

Egyébként Aaron Donald mellett ő az egyetlen játékos a rosteren, aki még a St. Louis Rams csapatában kezdte meg karrierjét. Idén ráadásul csapatkapitánynak is megszavazták a visszavonuló Andrew Whitworth helyére.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!