Connect with us

Hír

Za’Darius Smith: Azért igazoltam a Vikingshoz, mert így kétszer játszhatok a Packers ellen

Za’Darius Smith és a Packers útjai nem a legszebb módon váltak el. A pass rusher már tavaly is arra panaszkodott, hogy tiszteletlenül bántak vele Green Bay-ben (új szerződést akart, de nem kapott), így nem meglepő, hogy a kivágása után is maradt benne tüske.

“A dolgok akkor szaródtak el, amikor másodvéleményt kértem a hátam miatt és kiderült, hogy műteni kell. Ezek után egy senki lettem a csapatnál. Elsétáltak mellettem és még csak hozzám sem szóltak. Kib*szottul kockára tettem a hátam, mindent megtettem a csapatért, erre a harmadik évemben így bánnak velem. Szóval ezért vagyok a Vikingsnál, mert így évente kétszer játszhatok ellenük”

– mondta a pass rusher (via PFT), akinek az is fájt tavaly, hogy tavaly nem választották csapatkapitánynak Green Bayben, mikor az előző két évben megkapta ezt az elismerést.

A védő tavaly csak két meccsen tudott pályára lépni, a kivágásával pedig rengeteget spórolt a Packers. Emellett szakmailag is védhető volt a döntés, mivel a 24 éves Rashan Gary elit szinten játszott a hiányában. Ráadásul Smith azt mintha elfelejtette volna, hogy a Vikings előtt szóban megállapodott a Ravensszel és csak azután költözött Minnesotába, hogy kapott egy jobb ajánlatot.

A Vikings a Packers ellen kezdi a szezont, így ha Smith bosszút szeretne állni, akkor már a héten lesz rá lehetősége.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!