Connect with us

Hír

Tom Brady nem tudja, mit hoz számára a jövő, de jó eséllyel ez lesz az utolsó éve

Az utóbbi napokban arról volt hangos elsősorban a bulvársajtó, hogy Tom Brady házassága válságban van, Gisele Bündchen ugyanis nagyon nem örül annak, hogy a GOAT a család helyett megint a focit választotta. Ez pedig alighanem szerepet fog játszani az irányító további karrierjében.

“Senki sem tudja, mi lesz vele egy év múlva. Ez minden játékosra, edzőre és szülőre igaz. Soha nem tudod, mit tartogat a jövő. Arra kell koncentrálnunk, amit irányítunk és ki kell használnunk az előttünk álló lehetőségeket”

– mondta Brady pár napja (via PFT).

Ugyanakkor az irányítóhoz közeli források szerint (via NFL.com) valószínű, hogy a családja miatt a 2022-es lesz az irányító utolsó idénye az NFL-ben. A 11 napos augusztusi miniszabadsága is erről szólt: Brady nem az Álarcos Énekes forgatásán vett részt, hanem a családjával együtt a Bahamákra utazott. Az elmúlt két évtizedben a QB soha nem nyaralt együtt a családjával, Brady pedig még a visszavonulása alatt megígérte Gisele-nek, hogy ezúttal ott lesz velük.

Bár semmi sincs kizárva, de nagyon úgy fest, hogy az idei lesz Tom Brady búcsúturnéja, jövőre pedig a Fox Sportnál látjuk majd tévés szakértőként évi 37,5 millió dollárért.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!