Connect with us

Hír

Korábbi első körös pass rushert igazolt a Rams

Takk McKinley nem tud kikopni a ligából. Nem sokkal azután, hogy a Titans leigazolta a gyakorlócsapatába, most a Rams onnan leszerződtette az aktív keretbe, írja Field Yates. Ez azt jelenti, hogy jó eséllyel látjuk a pályán a még mindig csak 26 éves pass rushert.

McKinley 2017-ben a Falcons 1/26-osa volt és nem is kezdett rosszul. Első évében 464 snapen lépett pályára, ezeken 39-szer generált nyomást és nyolc sacket szerzett, majd másodévesként 50 nyomás és nyolc sack került a neve mellé. Ezt követően viszont 2019 és 2021 között összesen nem volt nyolc zsákolása, ráadásul az újonc szerződése utolsó évében (2020-ban) ki is vágta a csapat. Ezt követően a Raiders szedte fel a waiverről, de nem lépett pályára, majd 2021-ben a Brownshoz került, ahol négy meccsen játszott, mielőtt elszakította az Achillesét.

A Ramsnél egyébként értenek ahhoz, hogyan kell bukott első körös pass rusherekből (Leonard Floyd, Dante Fowler) kihozni az állatot (kezdőbe kell tenni őket Aaron Donald mellé, úgyis mindenki utóbbira figyel), így talán McKinley is képes lesz jó teljesítményt nyújtani.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x