Connect with us

Draft

Korai első körös irányítómustra

Négy hét telt el az egyetemi futball idei szezonjából és az elmúlt évhez hasonlóan az első két-három csapat után nagyon nehéz megállapítani az erőviszonyokat. Éppen ezért még erre nem tennék kísérletet, hanem egy kicsit előre gondolkozva a jövő évi draftra megvizsgálnám, hogy az első körbe várt/hype-olt irányítók hogyan teljesítettek eddig.

Bryce Young, Alabama

A tavalyi Heisman győztes megközelítőleg ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta. Őrült menekülések, higgadt döntések, kisebb rövidzárlatok. Young továbbra is megosztó irányítónak számít a szakértők körében, mert alacsonyabb és vékonyabb, mint a prototípusnak számító irányítók, mostanában pedig mindenki a következő Josh Allent keresi. Ellenben azt például mindenki elismeri, hogy aligha találunk mentálisan jobban felkészített QB-t a jövő évi classban, mint a Crimson Tide karmestere.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!