Connect with us

Minden ami NFL

Van még visszaút a 0-2-vel kezdő csapatoknak?

Aki két vereséggel kezdi a szezont, az jó eséllyel búcsút is mondhat az idényének, 0-3 után pedig már lehet készülni a draftra, legalábbis az elmúlt 20 év tendenciái alapján. Idén öt csapat – a Falcons, a Panthers, a Raiders, a tavalyi első kiemelt Titans és a Super Bowlba jutó Bengals – kezdett két vereséggel, plusz nincs még győzelme a Coltsnak és a Texansnak sem. Van még visszaút?

1970 óta a 0-2-vel kezdő csapatok mindössze 9,5 százaléka jutott be a rájátszásba, vagyis kis jóindulattal minden tízből egy gárda képes megfordítani a sorsát. A 0-3-as csapatok sikerességi rátája sem túl magas, 2002 óta ugyanis mindössze egy gárda, a 2018-as Texans jutott be a PO-ba, illetve a 2013-as Steelers juthatott volna be, ha 14 csapatos a rájátszás. Most tehát kötelező a győzelem, a fentebb említett franchise-oknak kvázi már most kezdődik a rájátszás.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!