Connect with us

Minden ami NFL

Mi a baj a Bengals támadósorával?

A Cincinnati Bengals a tavalyi Super Bowl-részvétel után 0-2-vel nyitotta a szezont, és egyetlen csapatként a ligában egy másodpercre sem vezetett még – pedig Mitch Trubisky és Cooper Rush voltak az ellenfelek irányítói. Ez már önmagában elég aggasztó, ugyanis 2018 óta nem jutott be senki a rájátszásba ilyen kezdés után, és az utóbbi 30 évben is átlagosan csak egy csapat képes rá. Még nagyobb aggodalomra adhat okot, hogy nagy problémák vannak a támadósorral: Burrow-t 13-szor sackelték már, a tavaly szuperül működő hosszú játékok nem mennek. De pontosan mi is a baj a Bengals támadósorával, és ki vagy mi okolható ezért? 

Könnyű lenne azt mondani, hogy az elméletben megjavított támadófal egyelőre borzalmas, ez minden bajnak okozója, és ha hamarosan összeszoknak, akkor minden rendben lesz. Azonban ez egyáltalán nincs így, nem lehet egyetlen egy dologra felfűzni a Bengals problémáit. Alapvetően négy szereplős az egyenlet: támadófal, Burrow, az ellenfelek védelmi sémái, és Zac Taylor. Részben egyik következik a másikból és hatást is gyakorolnak egymásra, de önmagában egyik sem jelentene nagy problémát, ha a másik három tényező tökéletes lenne. De közel sem az.

Támadófal

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!