Connect with us

Minden ami NFL

A címvédő kálváriája – amikor az all in nem jön be

A Los Angeles Rams már Jared Goffal is fullba nyomta az all int, de végül az irányító limitáltságai miatt nem jött össze az áhított bajnoki cím. Aztán Les Snead és Sean McVay tavaly bedobta az utolsó zsetonjait Matt Staffordra (illetve részben Von Millerre és Odell Beckhamre), aminek egy Royal Flush lett a végeredménye és hazai pályán sikerült megnyerni a Super Bowlt. Ezek után nem volt meglepő, hogy idén ismét repültek a zsetonok a már kézben lévő Ász-Királyra, de az asztalra kerülő lapok nem hozták a várt eredményeket és sokak szerint már a rájátszás is veszélyben lehet.

Az NFL velejárója a hype: ha valaki nagy pontkülönbséggel megver pár gyengébb csapatot, akkor hirtelen Super Bowl favorittá kiáltják ki, majd egy váratlan vereség után mindenki kongatni kezdi a harangokat és hívják a papot. Az elmúlt két évben ugyanez a hullámvasút megtörtént a Ramsszel és a Bucsszal is. Előbbi 7-1-gyel, utóbbi 6-2-vel kezdett, mindenki odáig volt tőlük, ráadásul teljes joggal. Majd a Los Angeles sorozatban elbukott három meccset, míg a Tampa szintén elveszített négy találkozót a kilencedik és a 12. hét között, és el is kezdték őket leírni (Stafford pont olyan kókler, mint a Lionsben, Brady semmit sem ér Belichick nélkül stb.). A problémákat azonban sikerült megoldani, és bár egyik gárda sem lett első vagy második kiemelt, de a rájátszásban végigverték a mezőnyt.

Alapvetően tehát még bőven korai temetni a Ramst, mert továbbra is nagyon valószínűtlen, hogy legalább a rájátszás ne legyen meg – ha máshogy nem, akkor Wild Cardon. Ugyanakkor a problémák nyilvánvalóak, és a tavalyi évvel ellentétben nem lehet azt mondani, hogy csak némi finomhangolás és pár okos ötlet kell a sikerhez.

A Win Now egyetlen gyengesége

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!